donatka, :ico_urodzinki: :ico_brawa_01: za 25tc! po połowinkach tak jakoś szybciej czas ucieka, prawda? czy to tylko moje wrażenie? :ico_szoking:
ode mnie dla was też dziś :ico_tort: , bo moje dziecko dziś końcy 35mcy (2 lata 11mcy!) :ico_zdrowko: za miesiąc świętujemy
3 latka!!!!!!!! :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Jestem w szoku jak to szybko zleciało!
Ja od 6:30 na nogach.
Posprzątałam już w mieszkaniu. Mam spokój. Obiad też zaplanowany. Ryż z sosem śmietanowo-ziołowym :ico_obiadek:
Pozamiatałam, w końcu wzięłam się za segregację zabawek Bobika :ico_noniewiem: Ile tych połamańców i jakiś niezidentyfikowanych pierdółek... :ico_olaboga: Cieszę się, że to za mną! :ico_sorki:
Jenny,
misia, jak się macie? O was i wasze maluszki najbardziej się martwię :ico_pocieszyciel:
zioło, odzywaj nam się tu!!!!!!!!!!! :ico_nerwusek:
Udało mi się namówic męża w niedzielę na wypad do IKEA (poszukamy jakieś lampy nowej noże do pokoju) i na zakupy farbowe :ico_brawa_01:
Od 8.04 ostro remont nas czeka :ico_olaboga:
za miesiąc też wyniki w przedszkolu Bobika :ico_olaboga: Ale ten kwiecień pełen wrażeń będzie!
Milego dnia :ico_papa: