Hej dziewczyny ...
witam sie dzis z rana z taka kawusia
za niedlugo trzeba bedzie sie szykowac do lekarza. mam na 10:15 ale trzeba jakos sie ogarnac wloski umyc itd. a z tym teraz to mi schodzi najbidniej z godzine ponad :ico_haha_01:
anaza obys nie miala zadnych na sam koniec ciazy dolegliwosci bo to nic przyjemnego :ico_sorki:
zobaczysz Tobie tez szybko czas zleci ...
misia kciuki ogromne za wizyte !!! oby wszystko trzymalo mocno jeszcze !!! :ico_sorki:
tibby :ico_pocieszyciel: tak w zyciu bywa juz niestety ze zawsze cos stoi na przeszkodzie w planach ... zaplanowaliscie dzis przerobke szafy a tu sie wszystko pokrzyzowalo i rozumiem Twoja zlosc doskonale bo jak sie cos juz zaplanuje to czlowiek chce to juz zrobic a tu teraz trzeba czekac... glowa do gory zdarzycie z tym remontem i bedzie picus glancus jak sie patrzy :-)
dzieki Waszym opiniom na kazdy temat mi tez jakos tak latwiej jest sie przygotowac na przyjscie malego i przygotowanie tego wszystkiego. gdyby nie Wy i to forum to ja chyba bym byla dalej zielona we wszystkich sprawach a tak juz mniej wiecej wiem a reszta to sama przyjdzie juz po porodzie.