Witam dziewczyny.
ale u mnie sniezyca !!! juz dawno nie sypal snieg przeciez :ico_zly: swiata nie widac za oknem :ico_zly:
wczoraj bylismy z mezem ogladac wozki w sklepie i kupilismy :-D mial byc zielono - czarny ale juz takiego koloru nie bylo bo pani sprzedala wiec kupilismy szaro - pomaranczowy bo mi wpadl w oko taki :-D przez internet mielismy zamawiac ale sie rozmyslilismy bo na miejscu to na miejscu w razie czego latwiej jest dac na gwarancji do naprawy czy cos a tak to jak bysmy zamowili przez neta to trzeba by bylo odsylac i kombinowac a z tym tez schodzi i roznie to bywa. potem zrobie zdjecie pojazdu dla mojego syncia to Wam pokaze :-)
wazylam sie ostatnio u tesciow co bylismy i :ico_szoking: waga pokazala 67 kg :ico_szoking: to juz mam jakies 17 kg do przodu a ciekawe ile waga u ginka pokaze bo co waga to inaczej pokazuje.
ziolo odpoczywaj kochana na urlopie ile sie da :ico_oczko:
tibby super to lozko i super ze szafa juz przerobiona :ico_oczko: teraz tylko czekac na remoncik i pokoj bedzie extra wygladac na pewno :-)
brzuszek lux :-D rosniecie pieknie :ico_brawa_01:
wyniki badan jak dla mnie super :-D
anza fajnie ze imprezka udala sie :-)
ehhh mi nikt juz komplementow nie prawi tylko tak juz sie podsmiewuja ze mnie ze wygladam jak pilka i jestem grubasek :ico_oczko:
nie jest to w zaden sposob dla mnie obrazliwe ale czasem jakby tak ktos cos milszego powiedzial to by bylo fajniej ale sama widze juz po sobie ze jestem WIELKA :ico_wstydzioch:
jenny kuruj sie kochana nie daj niech orzeziebienie nie wygra z Toba :ico_oczko: