witam wieczorkiem....
mialam Wam sie pochwalic pojazdem dla synusia i dopiero teraz to robie bo wczesniej bylam u mamy pomoc jej przy pieczeniu plackow i zeszlo troche. stopy mam takie spuchniete ze ledwo te balony w buty wsadzilam :ico_placzek: zaraz zadre je do gory i bede tak lezec do przyjscia meza z pracy z 2 zmiany.
A oto wozeczek dla mojego Patryczka
tibby lozko powtorze sie ale super jest. beda miec extra spanie chlopaki :-) pisanki w wykonaniu Tobika bombowe :-)
misia zazdroszcze tej wiosennej pogody bo u nas to taka zima dzis na calego :ico_zly: jak zaczelo sypac sniegiem to swiata nie bylo widac i tyle napadalo ze swieta wielkanocne mamy zima a nie wiosna :ico_zly: ja to juz mam dosc tej zimy bo juz nawet nie mam butow przez te puchnace stopy ledwo moge zakladac tez zimowe a juz nie wspomne o plaszczu dzis juz nawet dolnego guzika nie dalo rady zapiac bo juz sie tez waski robi bo brzuch coraz wiekszy :ico_noniewiem:
donatka :ico_brawa_01: za 26tc :ico_brawa_01:
no kochana koniecznie zrob zdejcie brzuszka i nam sie pokaz :ico_oczko:
Mroweczka super ze u Ciebie wszystko OK. :-)
wszystkiego dobrego dla synka :ico_urodzinki:
[quote="Mróweczka"]jedynie co mi dolega to puchną mi kostki(bardziej prawa)/quote] to widze ze masz ten sam problem co ja :ico_noniewiem: ja tez sie mecze z puchnacymi stopami a zwlaszcza przy kostkach wygladaja jak balony albo stopy Fiony ze Shreka :ico_noniewiem: i tez najbardziej prawa mi puchnie.