tibby moje kciuki tez masz zawsze i wszedzie o kazdej porze :-) takze trzymammmmm mocno za szyjke i za Toma :-D
daj znac koniecznie po wizycie jak juz bedziesz.
ziolo wspolczuje opryszczki. ja kiedys tez czesto lapalam ale to za czasow szkoly od tamtej pory odpukac na razie nie lapie :ico_sorki: ale to trzeba miec w sobie tego wirusa juz i kiedy mu spasuje to wtedy opryszczka wychodzi a kiedy nie to nie wychodzi. Tobie najwidoczniej wyszla bo moze troszke tez z jakiegos oslabienia a wiadomo w ciazy czlowiek roznie funkcjonuje i jeszcze kolezanka ma opryszczke to wystarczy widziec u kogos i juz u siebie sie robi to jest takie wredne cholerstwo. ja to zawsze wysuszalam spirytusem albo tez pasta do zebow. szybciej sie strupek robil i ladnnie schodzilo.
:ico_brawa_01: za 6 okienko :ico_brawa_01:
Ja tez dzis caly dzien leniuchuje bo taki jakis dzis mam dzien zamulony ze nic sie nie chce. moze jutro juz bedzie lepszy dzien i sie rozkrece i cos porobie w domu bo tak to nic kompletnie nie robie ostatnio bo zero checi mam.
Maz znowu sie polozyl przed pojsciem na nocke do pracy. bidak mi sie przeziebil gdzies a najpredzej w pracy i taki zasmarkany chodzi od weekendu. slaby jest a tu trzeba do pracy chodzic tak mi go szkoda :ico_noniewiem: daje mu leki i witaminy zeby szybko mu przeszlo bo ja nie chce sie zarazic a cos czuje ze chyba katar i mnie predzej czy pozniej dopadnie bo ja juz tak mam :-/