hejka witam sie prawie juz wieczorkiem :ico_oczko:
ja sie gdzies zle czuje... na obiad zjedlismy dzis mielone i jakos caly czas mi sie odbija tym mielonym

w ogole jakos mi nie dobrze :ico_noniewiem: nie wiem co jest grane :ico_noniewiem: senna jakas sie taka zrobilam ze najchetniej poszla bym juz spac ale jak pojde to potem w nocy bede sie krecic bo nie bede mogla spac.
u nas tez sie rozpogodzilo i nawet slonko wyszlo gdzies kolo 17 :ico_szoking:
fajnie jakby taka ladna pogoda sloneczna byla jutro to bym sobie kolejne pranko nastawila i wyrzucila na balkon na suszarce.
BrodzikowaMama fajne te imiona takie niespotykane a przede wszystkim takie malo juz przez kogo wybierane. troche nie w moim typie ale i tak mi sie podobaja :-)
mojego meza kuzyna zona jak teraz rodzila 3 corke i miala miec robione cc to tez miala skierowanie ale nie czekala az jej wody odejda tylko na skierowaniu miala konkretny termin kiedy miala sie wstawic w szpitalu i w ten dzien miala miec juz ten zabieg ale ze miala jakies skurcze i bolal ja brzuch i leki jakies co przepisala jej ginka nie powstrzymywaly tego to zglosila sie wczesniej i chyba 2 czy 3 dni wczesniej urodzila niz miala termin na skierowaniu.
ehhhh ide sie poloze bo jakos mi sie nawet juz nie chce siedziec i stukac .... moze jak sie poloze to mi sie polepszy :ico_noniewiem: