anza A muszę wejść na maila jutro odpisze jak co :ico_oczko:
monikaA88 Podziwiam,na prawde podziwiam tego ,ze dałaś rade 2 godziny stac i prasować bo mi to połowe sąsiadka wyprasowała,bo ja nie dałam rady tak mnie biodra rwały :ico_noniewiem:
i ciesze sie,że juz się dobrze czujesz :-)
Tibby Ale ekspresowo wam to wszystko idzie,na prawde ekspresowo :-)
ziolo ładniutki masz ten brzusiu,ale masz już spory :ico_haha_02: ciężko ci już sie robi?
anade kochana moze Ty po prostu potrzebujesz w tej ciązy wiecej odpoczynku i snu,organizm sie domaga i co zrobisz,może ja wyjdzie słoneczko wrócisz do zywych...Ja mam w brzuszku 100cm na dzień dzisiejszy a moja Milenka cały czs od poczatku jest mniejsza o tydzień,albo 5 dni,ale zawsze o te pare dni mniejsza i mniej za to waży,nie martw sie tym kochana może maluszek jeszcze nadrobi :-)
Donatka mój gin przyjmuje od 10 także jakoś na 11 pojade :ico_oczko: i za Twoją wizytę trzymam mocno kciuki :ico_oczko:
po żebrami boli taki napięty jakby miał eksplodować,
Ja mam dokładnie tak samo,ale to mała mi tyłek tak wypina,że z jednej strony mam prawie przez cały dzień taką gulkę wielką a po drugiej boli bo tak skóra jest naciągnieta i przez to ani siedzieć ani lezec ani stać :ico_noniewiem:
i zdrówka dla synka po raz kolejny :ico_sorki:
dobrej nocy