Hej dziewczyny ...
Ja dzis od rana cos robie i jestem taka zajeta ze dopiero teraz znalazlam chwilke zeby Was podczytac i cos naskrobac.
Wczoraj taka bylam na wieczor padnieta i obolala ze jak maz tylko wyszedl na nocke do pracy to ja sie bachnelam na lozko i poszlam spac. zasnelam tak szybko ze nawet nie wiem kiedy :ico_oczko: obudzilam sie w nocy jak zwykle na siusiu i spowrotem do lozka i tak do rana spalam az maz przyszedl z nocki gdzies po 6 rano. oczywiscie wstalam ze spuchnietymi stopami :ico_noniewiem: zjadlam sniadanie i wybralismy sie z mezem gdzies po 7 na zakupy do kauflanda. po powrocie do domu dokonczylam prasowac ubranka malego bo wczoraj nie wszystko wyschlo a i tak bym juz nie dala rady stac i prasowac.
teraz jestem u mamy i pomagam jej w pieczeniu torta dla mojej bratanicy Hani na roczek bo jutro imprezka urodzinowa na ktora sie wybieramy z mezem :-) ciesze sie bo w koncu maz ma caly weekend woly dla nas :-D
ziolo ja jakos nie umie na siedzaco prasowac. :ico_noniewiem: w ogole nic nie umie na siedzaco robic bo zaraz mi zle. jak juz cos robie to na stojaco :-P tylko potem moje stopy i nogi na tym cierpia ale juz nie dlugo ... :ico_sorki:
Jak tam dzis sie czujesz? ja brzuszek?
donatka :ico_brawa_01: za 28 tydz. :ico_brawa_01:
hehe dzisiaj kupilam sobie inne lody waniliowo-truskawowo-pistacjowe i wiecej bo 2 litry :-D maz sie smial ze znowu pewnie cale pudelko zjem na raz :ico_haha_01: ale wczoraj to zjadlam zaledwie litr wiec to wcale nie tak duzo :-P
u nas tez pada deszcz teraz

rano bylo tak fajnie cieplo i nie padalo a teraz zaczelo :ico_zly:
tibby trzymam kciuki zeby wyniki wyszly dobrze !
kaczorek kochana wiem co czujesz ale dasz rade :ico_pocieszyciel: ja tez juz jakos ledwo turlam ale daje rade musze :ico_noniewiem: choc nie raz to mam juz serdecznie dosc ...
misia wspolczuje ze maz tak musi charowac :ico_sorki: ale wiesz ze robi to dla Was wiec Ty poprostu go wspieraj i badz kochana i wyrozumiala dla niego .