leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

Re: Jesień mamy wita 2013

23 kwie 2013, 10:01

Ja stanik sobie ostatnio w Lidlu kupilam :ico_brawa_01: koszule mam, cala torbe wielkich podpasek i majtek mam bo sie okazalo ze na oddziale wszystko bylo :ico_haha_01: a w domu duzo mi nie potrzeba bylo :ico_sorki:
Butelki mam :ico_sorki:

Takze tylko wozek, lezaczek i karuzelka :ico_brawa_01: najgorzej ze to wszystko bede zamawiala do PL do mamuski i ona za wszystko bedzie placic i nie bedzie chciala pozniej kasyode mnie :ico_noniewiem: i tak mi glupio troche :ico_noniewiem:

Co do nacinania to mnie nie nacinali i nie peklam :ico_sorki: mialam tylko jakies male otarcie i dwa mini szwy :ico_sorki:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 kwie 2013, 10:05

A chrzciny :ico_noniewiem: u nas jeden, najwiekszy problem, nie mamykogo na chrzestnych wziac :ico_noniewiem:
Marcela chrzcilismy w PL a malucha moze tutaj ochrzcimy :ico_noniewiem: wsumie chrzestnych nie trzeba ale tak dziwnie

Awatar użytkownika
kamilka87
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

23 kwie 2013, 10:13

Leona no wlasnie ja tu nie chce sakramentow dzieciom dawac moze jesli bedziemy tu jeszcze to bierzmowanie ale chrzciny komunie chce w pl tu nikt nie przyjedzie bo to wydatek nie dosc kawal drogi to jeszcze zeby dziecku cos dac :ico_sorki: takze dziekuje wole w lape ksiedzu w Pl dac a normalnie zrobic jak trzeba z rodzina niz tu byc samemu :ico_noniewiem:

Kurde zadzwonilam, do dziadka dzisiaj zlozylam mu zyczenia na urodziny i okazalo sie ze jestem pierwsza :ico_szoking: Co oni pozapominali czy co?

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 kwie 2013, 10:20

My mielismy fajnego ksiedza w Pl, w parafii meza, slubu nam udzielal, chrzciny tesciowa zalatwila na kilka dni przed, u nas jak zwykle na wariata bylo :ico_haha_01: w niedziele moja mam stad wyjechala, a my w poniedzialke stwierdzilismy ze jedziemy do PL ochrzcic Marcela no i na niedziele tesciowa zalatwila w kosciele, ja przez tel znalazlam restauracje i wszystko sie udalo :ico_sorki:

Awatar użytkownika
edulita
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 kwie 2013, 11:32

HEJ
u mnie pieknie i 21 stopni - dziewczynki w przedszkolu :-) jak wrócą to pewnie do końca dnia na dworze przesiedzą :-)
Piszecie o wózkach ja musze mieć lekki i bardzo mały po złożeniu bo jak troje dzieci to musi być malutki co bym nam jeszcze inne bagaże mieściły się w bagażniku - powiem szczerze że jeszcze nie mam typu co do wózka :-)
Chrzcny to wam powiem że już ksiądz u którego moje dziewczynki śpiewają w chórze powiedział że nam pięknie odprawi w kościele :-) napewno wiem że restauracja albo jakaś sala i kucharka przy Idzie tak robiliśmy i byłam zadowolona jak dla Niki miałam przyjęcie w domu to się nagotowałam, naszykowałam i w dniu chrztu na sesji u fotografa wyglądałam jak z krzyża zdjęta :ico_noniewiem:
Jedyny problem to będa chrzestni bo nie bardzo mamy kogo wziąść - chrzestnego mają wspólnego i Ida i Niki :ico_haha_01: no ale już go trzeci raz nie będe prosiła

Awatar użytkownika
edulita
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 kwie 2013, 11:35

Piszecie o stanikach - to ja właśnie z tym mam największy problem :/ bo przed zajściem w ciąże miałam 65 GG a teraz mi się już biust z nich wylewa i muszę się wybrać i coś kupić o ile dostane bo zawsze mam z tym problem :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 kwie 2013, 14:28

Hej. My zaraz na angielski jedziemy.
Edulita ja teraz też mam już duży biust i mam nadzieję, że bardzo już się nie powiększy :ico_sorki:

Kamilka no macie dylemat z wózkiem i z chrzcinami faktycznie nie zazdroszczę. My w domu przyjęcie, chrzestny wybrany ale chrzestnej brak, ale jeszcze dużo czasu. O zakupach na razie wcale nie myślę - ale jak siurak nie wyrośnie to niewiele co mi będzie trzeba dla dziecka :ico_oczko: Wózka nie zamierzam kupować nowego mam X-landera po Poli i byłam zadowolona, więc nie ma potrzeby.

Dzisiaj babka powiedziała mi że przytyłam, hihi czyli jednak nie widać do końca że ja w ciąży :ico_haha_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 kwie 2013, 14:37

Spinka a duzo kg ci przybylo juz??
Miescisz sie jeszcze w swoje normalne ciuchy??

Ja gdybym wiedziala to bym nie sprzedawala wozka, w tamtym roku na wiosne sprzedalam :ico_noniewiem: lezaczek tez
Dobrze ze ciuszkow nie sprzedawalam :ico_haha_01: ale szkoda mi bylo oddac je za grosze jak ja kupe pieniedzy zaplacilam

Awatar użytkownika
lala
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

23 kwie 2013, 16:50

Hej. U nas dziś pogoda ładna.
Piszecie o zakupach. Ja wszystkie żeczy po mateuszu oddałam szwagierce i w sumie w tej chwili mam tylko mate edukacyjną- dostaliśmy od znajomych , fotelik do auta mam dostać od szwagierki , troche ubranek też. A co do wózka to zastanawiam się nad zakupem używanego.Resztę żeczy będe musiała kupić , a zapomniałam po mateuszu został mi laktator i podgrzewacz do butelek i karuzela do łóżreeczka :ico_haha_02:Mój syn odłożył większość pluszaków mówiąc mamusia dam je dzidziusiowi :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 kwie 2013, 18:25

Leona ja mam ok 5 kg na plusie no ale u mnie w cycki poszło ze 2,5 :ico_olaboga: Dzisiaj strasznie zgaga mi dokucza i ból głowy ale chyba deszcz ma padać więc już wiadomo czemu.

Lala ja nie miałam komu oddawać, moja szwagierka pogardziła rzeczami po Poli (jej córka jest 6 tygodni młodsza, no i mniejsza od mojej, więc by się nadawały) ale jak raz mi zaczęła nosem kręcić na śliczne ciuszki to powiedziałam, że więcej nie będę proponować i tym sposobem mam wszystko po córci.

No i mała daje znać w końcu regularnie czuję ruchy a nie jak dotąd okazjonalnie, nawet w ciągu dnia kilka kopniaczków mi sprzeda :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”