hej mamunie
Dziekuję za podtrzymanie na duchu kochane Milenka idzie w ślady mamy i dba o linię jak to mi jedna koleżanka powiedziała...Dziewczynki jest taki wysyp majóweczek,ze aż strach pomysleć o jutrze teraz :ico_szoking: podczytuje pewne forum już dłuzszy czas i już 6 się majowych dzieciaczków urodziło szok :ico_szoking:
jenny super,ze dostaliscie kredyt kochana :ico_brawa_01: nerwy pewnie były jak nic jak się czeka na decyzje :ico_noniewiem: a co do Twoich skórczy i szyjki,może warto by było porozmawiać z ginem o feneterolu? on nie dość,ze nie dopusci do skórczów to i szyjka sie nie skróci? a lek bezpieczny a mógłby pomóc? ja właśnie w 18tc pierwszy raz poszłam do gin ze skórczami już i wtedy szyjke juz miałam nie taką i zmiękczoną... poradz się gina...
Monika a jak ci się ten brzuś opuścił troszku to nie lepiej ci sie oddycha? bo ja to zipie jak lokomotywa w nocy tak mam brzuchol wysoko :ico_noniewiem: i nos mam zapchany...
tibyyyy za 29tc :ico_brawa_01: brzuś przeessłodki i taaki zgrabny :ico_buziaczki_big:
mróweczka za 32tc :ico_brawa_01: leci,leci :-D
Dobrze, że nic sie do porodu nie szykuje.
No wlasnie u mojej kolezanki,która miała termin na 16 maja tez się nie szykowało,i wlasnie dzis urodziła,ale mały duzy bo 3300gr ,ale mnie póki co trzymają leki więc spokój,ale i tak pooszczedzam sie jednak do tego 7 maja tak w razie co :ico_oczko:
ziolo i juz zostało 100 dni super! :ico_brawa_01:
anade a czemu aż do porodu musisz zostać? oo i Twoja taka malutka? ale podrosną jeszcze :-)