Awatar użytkownika
lala
Umiem skakać na skakance po całym forum

Re: Jesień mamy wita 2013

24 kwie 2013, 20:01

kamilka - pozazdrościć tego legolandu, mój syn zapisał się do klubu lego i dostaje co dwa miesiące gazetki i w pierwszej miał darmowe wejście do legolandu w Niemczech.Przez jakiś czs nam marudził żebyśmy pojechali .Niestety narazie finanse nie pozwalają
leona- :ico_brawa_01: a ja czekam i czekam
spinka - ja już drugi dzień mam nerwa. W pracy wszyscy mnie wkużają, a w domu mąż.
Dobrze że już niedługo wyjeżdżmy do mojego brata na wieś na 4 lub 5 dni. Powdycham troche świeżego powietrza , odpoczne ,kajaczki itp.Może wtedy wyluzuje

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 kwie 2013, 20:19

Lala niedługo poczujesz, no i radoche będziesz miała :-) Nie wiem co z tym humorem, może za szybko ostatnio wszystko, ciągle gdzieś się spieszę, muszę pędzić, nie mam jak posiedzieć i pomyśleć. Chce mi się troszkę poleniuchować. Więc pewnie pójdę na 3 dni na zwolnienie i wtedy odsapnę.

Awatar użytkownika
lala

24 kwie 2013, 20:26

Spinka - mi też się tak wydaje. Mamy za dużo na głowie. Praca , dom ,dziecko .W moim przypadku w pracy urwanie głowy wracam strasznie zmęczona , a w domu jeszcze trzeba obiadek zrobić, posprzątać , poprasować itp.Dobrze że super że zbliża się długi majowy weckend :-)

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 kwie 2013, 20:32

Lala a Ty gdzie pracujesz?Już pytałam jakoś ale chyba nie odpowiedziałaś albo przegapiłam.
Ja w przedszkolu, dziś mi dziecko zsypane całe zabrali - ospa grasuje nadal, a myślałam, że już po a tu masz Ci babo placek. No i moje dzieciaki też wściekają się niemiłosiernie, więc nerwówka niestety jest, chociaż ja lubię swoją pracę.

Awatar użytkownika
lala

25 kwie 2013, 06:38

Pracuje w muzeum motoryzacji i techniki. Wstajemy o 6 na siudmą odprowadzam małego do przedszkola a 7;25 mam kolejkę. Pracuje o 8-15. Głownym moim zadaniem to sprzedaż biletów pamiątek i pinowanie zwiedzających .Teraz zaczą sie sezon ślubów więc doszło przygotowanie aut[wynajmujemy]Szefowa jeszcze wymyśliła sobie wynajmować salę no i w ten piątek mamy wesele.Tak że musimy przygotować sale , a 5 maja wielką impreze święcenie aut . :ico_olaboga:
Mój mały przeszedł ospę w wieku trzech lat. Szybko zdiagnozwaliśmy i przez to przeszedł łagodnie

Awatar użytkownika
kamilka87
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

25 kwie 2013, 09:12

Hej dziewczyny

Chetnie was zabiore hahha... My w tym roku mielismy zaplanowane wakacje we Wloszech ale ze jestem w ciazy to troche sie obawiam goraca i wogole ze nie dam rady albo nie daj boze jakby sie cos dzialo... na rzecz tych wakacji planujemyy takie objazdowe a wszystko mamy blisko do Legolandu 140km do Aqapulko w austri mamy 100 do Bayernparku mamy 70km takze wszedzie autostradami i chce glownie adasiowi sprawic frajde bo od luistopada juz nie bedzie sam... A tu jest tak ze wszedzie sie placi rodzinne bilety na wejscie na wszystko na caly dzien wiec sie oplaca :-D

Ja juz w domu Adaska zaprowadzilam i mam kupe prasowania i noe moge sie zabrac tak mi sie nie chce wyjatkowo i znow mnie glowa pobolewa ale zaraz wezme paracetamol bo bedzie kiepsko i jade wkjoncu po ten stanik bo wczoraj poszlismy do Mullera wybrac prezent Adaskowi ale jednak lipa bo sklep za duzy a on na nic sie nie mogl zdecydowac :ico_sorki:

leona gratuluje kopniakow :-D :ico_brawa_01: Ja od 3 dni takie smeranie czuje ale tylko na wieczor i jak sie poloze na plecach trwa to moze jakies 2 minuty i przestaje a potem spie na boku wiec juz nic nie czuje :ico_haha_02: ale swietne uczucie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

25 kwie 2013, 09:34

Leona również gratuluje kopniaków.
Kamilko, ale szybko już czujesz ruchy.

Awatar użytkownika
kamilka87
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

25 kwie 2013, 09:46

no sama jestem w szoiku ale mowia ze przy drugim szybciej.... a ze mam juz adaska to wiem ze sie nie myle ze to to :-D z Adaskiem zaczelam czuc w 15 tygodniu :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 kwie 2013, 15:15

Lala to chyba raczej nie stresująca praca, no chyba że szefostwo :ico_oczko: Ale wcześnie musisz wstawać :ico_spanko:

Kamilka liczę na to :ico_oczko: :-D Fajne wakacje by były, tylko z racji na stan kolejka odpada :ico_chory: Jak już zacznie się czuć ruchy to od razu człowiek spokojniejszy jest :-)

A ja zaczęłam się cieszyć z ciąży może to głupio brzmi, ale wpadliśmy i tak jakoś byłam obojętna, tzn. bałam się, żeby było ok, ale teraz ostatnio czuję radość z powodu tego szkraba w moim brzuchu :ico_haha_02:

Edulita a Ty gdzie się skrywasz??

Jenny jak tam u Ciebie?

Ja dzisiaj humor lepszy, Pola grzeczniejsza i to dużo, a jutro wizyta i zaplanowałam wziąć małą na USG, żeby siostrę zobaczyła - a cieszy się, że zobaczy :-)

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

25 kwie 2013, 15:52

Spinka to prawda jak czuje się ruchy to zaraz jest lepiej. Dziś nawet gadałam do niej:-) I w końcu jak widać brzuszek plus te kopniaki to już czuje się jak kobieta w ciąży. Spinka wczoraj z tej bezradności to prawie rozpłakałam się. A dziś już humorek dopisuje i czekam do soboty co mi lekarz powie.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”