30 kwie 2013, 21:10
hej dziewuszki,wróciłam na chwilke,ale jeszcze w pokoju mi śmierdzi ta farba,ale już śpie u siebie :-) jak zrobie fotke to wam pokaże jak fajnie mąż z bratem zrobili i pomalowali pokoik itd... Po za tym ile ja wspaniałych rzeczy dostałam dla Milenki jej jaki piekny kocyk,butelek,termometr wbudowany w smoczku,naklejki na sciane,jakies nożyczki,pas poporodowy juz mi zamówili,aspiratorek do noska ojj i wiele innych rzeczy,ale za duzo by pisać :-) Mój brat ze swoją dziewczyną musieli na to duzo wydać,ale jak to brat mój twierdzi to dla Milenki a to rodzina a rodzine się kocha i pomaga jak może :-) kochany mój....
A takto u mnie po staremu,skórcze,płacz,ciężko,mała dokazuje prawie cały czas bo mało spi,ale coś tam śpi i tak leci nam czas,mąż biedny zapierdziela gdzie sie da aby miec pieniazki...
Monika Patryk jest boski :-D Matko patrzyłam jak Ci brzuszek rośnie od samego początku i w snach bym nie wyśniła,że takiego ślicznego bobaska nosiłas w brzuszku,ale ja widze podobieństwo troszku i do twego męża :ico_oczko:
Jenny Kochana ja biorę fenoterol co 6 godzin o 7,13,19 i 1 w nocy i tak w kółko,fajnie jakbys razem z tym lekiem brała np isoptin bo ten feneterol jest dobrym lekiem,ale powoduje np u mnie drżenie rąk i łomotanie serca,ale nie zawsze i nie codziennie,ale mozna sie po tym leku tak czuć a wraz z nim biore jeszcze no-spe juz mnie mdli od tych leków :ico_noniewiem:
anade Masz normalnie kurcze przeboje teraz ehhh ale mysle,ze jeszcze chwilke wytrzymasz a potem rodzimyyy :ico_haha_02:
shiva cały czas trzymam kciuki za was :ico_sorki: jeszcze wytrzymajcie :ico_sorki:
ziolo Ja tak zaczynałam z moimi skórczami kochana,wlasnie od 18 zaczynały mi się i twardniał brzuchol i mijało ok 1 w nocy i tak dłuzszy okres czasu a potem to już nie bylo lepiej i nie jest,ale do przezycia :ico_oczko:
kaczorek ehh to teraz nasza kolej :ico_sorki:
donatka co u was? jak się czujesz?
tibby Ja pisałam to i jeszcze raz powtórze,Twój synek to jest istne cudeńko! on będzie bodbijał serca kobiet nie ma co,moje juz podbił swoim urokiem :-D
No nic uciekam do męża bo od dziś do niedzieli siedzi w domku musze sie nim nacieszyc :ico_haha_02: