Hej dziewczyny...
wczoraj juz nie wchodzilam bo nie bylo kiedy ale teraz Was doczytalam i sprobuje nadrobic zaleglosci :ico_oczko: Wczoraj Bylam z Patrykiem popoludniu na spacerze i az szkoda bylo isc do domu tak ladnie sobie spal caly czas, pasowalo mu tylko mnie juz nogi od chodzenia bolaly :-P
Dzis maz wybral sie sam na spacer z nim a ja w tym czasie moglam sobie na spokojnie posprzatac w domu :-)
Musze Wam sie pochwalic ze moj Patryk w nocy nas zszokowal bo wczoraj go wykapalismy o 19 i zaraz po kapieli dostal mleko i nastepne karmienie mialo byc o 22 ale spal jak zabity i dopiero go karmilam o 2 w nocy przespal nam 7 godzin :ico_szoking:
ziolo juz niebawem i Ty bedziesz miec przy sobie synka juz nie duzo Tobie zostalo zleci szybko :-)
donatka my mu te lapki niedrapki zakladamy zeby sie nie podrapal bo jeszcze pazurkow mu nie obcinalismy bo polozna powiedziala zeby jeszcze sie wstrzymac i dlatego ma zalozone ale jak spi czasem mu sciagamy zeby mu raczki troche oddychaly. na noc ma zakladane bo za bardzo tez tymi raczkami rusza a nie chce zeby potem mial jakies szramy i slady na buzi.
misia wspolczuje puchniecia stop wiem co to jest jak puchna nic przyjemnego :ico_noniewiem: ja juz na szczescie mam za soba to i w tej chwili mi juz nie puchna choc wczoraj z tego upalo troszke mi spuchly ale nie do takiego stopnia zeby mi kostki nie bylo widac.
tibby niestety u nas nie ma realu

wiec nie skorzystam z tej promocji a szkoda bo by sie przydaly pampersy bo ich strasznie duzo idzie teraz.
kaczorek jejjjj jakie wiesci super. to czekamy na Basie! :-D mam nadzieje ze juz masz ja przy sobie :-)
jenny kochana ja rowniez nie wiedzialam ze jestes w szpitalu :ico_pocieszyciel: bedzie wszystko dobrze trzymam mocno kciuki za Was! :ico_buziaczki_big: