20 maja 2013, 21:37
witam
ja wchodzę na forum i czytam, ale jakoś ciężko mi coś napisać, nie chce Wam marudzić, ale już jestem zmęczona wszystkim, od 3 dni się nie wysypiam, bo nogi rwą i ciężko mi zasnąć, dziś mi głowa pęka, ogólnie nie mam sił na nic :ico_noniewiem: ,pogoda mnie dobija, 3 dni wiało, wczoraj lało, dziś znów burza i deszcz, zapowiadają ochłodzenie, ciągle jakaś zmiana, a ja się czuję fatalnie,
misia super, że już jesteście w domu :-)
Małgorzatka dobrze, że z synkiem lepiej, strachu się ,,najadłaś", oby się taka sytuacja nie powtórzyła :ico_sorki:
kaczorek gratuluję córuni :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
tibby mnie też tam od czasu do czasu pokuwa,choć się oszczędzam, i też już słyszałam od paru osób, ze mam nisko brzuch, ale z Szymkiem też mi tak każdy mówił,
małego czuję bardzo nisko,oby szyjka się nie skróciła, no nic jutro mam wizytę, zobaczymy, trzymajcie kciuki, bo ostatnio nie było ciekawie,
Monika dasz radę Kochana, dziewczyny Ci już tyle poradziły, że ja się tylko pod tym podpisuje :),
jenny trzymaj się, dobrze, że jesteś zajęta tym planowaniem mieszkania, a na jakim etapie już jesteście? :)
jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam :ico_sorki: