21 maja 2013, 11:49
Witajcie
Monika Kochana mam nadzieje , ze I Was z kazdym dniem coraz lepiej. A wlaczasz muzyke relaksacyjna? Moj Oli zawsze Jej sluchal jak go kladlam do lozeczka. Pozniej jak byl starszy I sie budzil w nocy to nie szukal mamusi tylko muzyki(jak sie wylaczyla), nawet mowil przez placz music music ;). ChodZi o to, ze dziecko nabiera roznych przyzwyczajen. Lepiej zeby uspokajaly sie przy czyms co nas zbyt nie obciaza fizycznie. Nawet jak zaczelam pracowac w zlobku I byl czas spania to wlaczalismy muzyke I przyciemnialismy swiatlo. Takze dzieci od razu wiedzialy, ze juz pora spania. Fajnie jak dziecko od razu nabiera takich przyzwyczajen. No, ale nie chce sie wymadrzac. Moze akurat ten sposob Ci pomoze.
kaczorek coreczka jest przepiekna. Ogromne gratulacje.
anade super, ze juz znajdziesz date operacji I gratuluje spokojnej coreczki.
My wczoraj kupilismy lozeczko z przewijakiem I materacem. Oj wydalismy wiecej pieniedzy
Niz przypuszczalam, ze wydamy. Postawilismy jednak na wygodny materac I duze lozeczko, ktore ma byc do 5 lat, bo zmienia sie je pozniej na lozko. A jeszcze tyle wydatkow nas czeka. Bo jakby nie bylo wszystko od a do z musimy kupic.
Postaram sie cos na ebayu uzywanego upolowac.
Jak wrocilam wczoraj do domu to sie ruszyc nie moglam tak mnie brzuch bolal. Nie nadaje sie na dluzsze spacery. tyle, ze jak chodze duzo to wiem, ze spalam kalorie ;) a jestem 10kg na plusie.
3majcie sie