hejka
ja wczoraj nie poznawalam mojego patryczka bo byl o dziwo spokojny a dzis znowu placz od rana ale to dlatego ze kupki nie moze zrobic prezy sie jak nie wiem az sie purpurowy robi na twarzy :ico_noniewiem: poszlam dzis z nim juz z samego rana bo o 9:30 na spacer bo z nim w domu nie idzie wysiedziec a na polu to jakby dziecka nie bylo caly czas spal tylko od czasu do czasu sie prezyl i podkulal nozki. pospacerowalismy razem z moja mama przy okazji zrobilam zakupy i wrocilismy na karmienia do domu i z miejsca byl juz placz. ehhh
popoludniu jak maz wroci z pracy z 1 zmiany to jedziemy do jego mamy bo dzis tesciowa ma urodziny i przy okazji damy prezent na dzien matki bo w niedziele maz ma 2 zmiane wiec nie bedzie kiedy do niej podjechac. a ze dzis sa urodziny to dostanie dwa prezenty w jeden dzien i bedzie z glowy :-)
Bylam w Biedronce i już są w sprzedazy wielkie kartony z pampersami za 49zł/pudło. Kupiłam pudło "2" (ostatni karton w sklepie) i w czw jak M. przyniesie pieniażki z pracy, to podejdziemy po pudło "3".
u nas jeszcze dzis nie bylo tych pampersow bo tez bylam w biedronce. jutro z samego rana lece po pampki 2 :-) bo u nas znajac zycie tez ludzie sie rzuca na ta promocje...
:ico_brawa_01: za skonczony 33tc :ico_brawa_01:
Tak.mleko moze byc 3 miesiace w lodowko-zamrazalce jezeli zamrazalka ma osobne drzwi albo 6 miesiecf jesli ma sie osobny zamrazalnik :) miesiac czasu trzyma sie w zamrazalniku ktory jest pooeczka w lodowce
no to chyba bede musiala zaczac mrozic bo rzeczywiscie szkoda wylewac tego mleka.
choc ja planuje krotko sciagac mleko bo nie usmiecha mi sie tego dlugo robic bo to jest juz dla mnie meczace troche :ico_sorki: