jenny super ze szyjka trzyma i boy tak trzymala jak najdluzej !
tibby ja tych samych podkladow poporodowych uzywalam ale mi to poszlo w szpitalu chyba z 3 opakowania bo ja cos bardzo krwawilam przez ten obrzek tez co mi sie zrobil i w ogole ja duzo herbaty pilam w szpitalu i tez cos jakos tak mi sie wydzielina saczyla czasem myslalam ze moze nie trzymam moczu ale juz sama nie wiem co to bylo. :ico_noniewiem:
anza :ico_brawa_01: za 31tc :ico_brawa_01:
monikaA88 a nie ma szans abyś karmiła synka piersią? Wiem doskonale jak się czujesz, bo sama odciągałam przez 3 miesiące :ico_sorki: jak dla mnie z perspektywy czasu - koszmar
wiesz z tym karmieniem piersia Patryka to dla mnie wlasnie byl koszmar bo on nie potrafil mojego sutka zlapac przy tym sie denerwowal i ja tak samo to raz a dwa ja dziekuje jesli bym miala miec kolejny raz pogryzione miec sutki i obolale :ico_sorki: jak go karmilam piersia w szpitalu i kilka dni w domu po wyjsciu to nie bylo to dla mnie przyjemne no i tez nie wiedzialam ile jadl czy sie najadal czy nie a tak jesli ja mu podaje w butelce moje mleko to przynajmniej wiem ile zje i czy jest najedzony. przede wszystkim je bezstresowo bo z butelki leci mu bardzo dobrze smoka z buteli zlapal odrazu bez problemu wiec ja nie widze potrzeby przystawiac go teraz do piersi po takim dlugim czasie nie przystawiania go. moze i duzo na tym trace bo bliskosc z nim ale trudno w inny sposob daje mu duzo swojej bliskosci na tyle ile moge.