Misiu ja też chamowałam laktacje bromergonem,i niestety troche t trwało zanim znikła
znaczy u mnie tez kropelki lecą i teraz nie wiem kochana czy nie przestawać po mału odstawiać juz bromergon bo powinnam brac go tydzień jak gin mówił a ja biore juz 2 tygodnie :ico_noniewiem:
Monika Ale Patrys boski :ico_brawa_01: ślicznie się usmiecha :ico_haha_02: kiedy zauwazyłas ten usmiech juz taki prawdziwy do Ciebie? bo moja mała sie usmiecha,ale jeszcze tylko przez sen np... A patrzy juz na ciebie? oczkami juz wodzi za przedmiotami?
i super,ze kupki poszły :ico_brawa_01: teściowa moja znalazła jakies bebiko komfort czy coś takiego na własnie kolki i zaparcia,ale to mleczko to podaje sie że raz taki bebilo raz ten za zaparcia i powinno byc ok...
ile ja bym chciala zeby moj Patryk tak w ciagu dnia przesypial od karmienia do karmienia 3 godziny
Ale za to mi daje popalić Milena ok 21 i tak do nocy ryk :ico_noniewiem: A teraz razem mój mąż i Milenka śpią :-)
a masz jakiś nr tel do niej?
mam kochana,ale ona mówiła,że sama za jakis czas zadzwoni i zapyta się co u nas,a tak po za tym ona wie co u nas bo ona jest z tej przychodni co ja chodze do pediatry takze o wszystkim jest informowana :ico_noniewiem: