Aniula właśnie nie możemy prywatnego filmiku obejrzeć. Musisz zmienić w ustawieniach byśmy go zobaczyły. Fajnie Ci że siedzisz w domu z dziewczynkami :ico_brawa_01: chociaż ja i tak nie mogę narzekać 11 miesięcy z Maksiem będę siedziała. No ale siostra kupiła mi kupon lotka więc może nie będę musiała do pracy wracać :-D :-D :-D
gosia Antosia nic nie chce pic jak mnie nie ma. tylko cyc
to Maksio na szczęście ładnie pije :ico_sorki: o tą pije bo najbardziej lubi, za sokami nie bardzo przepada

a pił w butelce wcześniej a odkąd kupiłam w biedronce niekapka to w tym niekapku pije. Tylko z nim problem najgorszy ze spaniem będzie. Bo się wybudza i chce cycka. Czasem mamie uda się dać mu butelkę a czasem się zezłości i obudzi.
A gdzie reszta dziewczyn?
My chyba pojedziemy nad morze w ten weekend :ico_sorki: :ico_sorki: na 6 -7 dni.
Kasiala Ty pisałaś że do Chorwacji chcecie zabrać jedzenie swoje. A jak je przetrzymasz? Będziesz wekowała czy co? Bo ja mam problem z moją dietą bezglutenową a tak bym zabrała i bym miała z głowy do tego oszczędność. Tylko nie mam pomysłu co mogę przyszykować :ico_noniewiem: może jakieś podpowiedzi?