hej
Tibby zdrówka dla Tobika :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
fajnie, że Wam się kuchnia podoba , dzięki za komplementy :ico_oczko:
kuchnia jest na wymiar, ale lodówka jest wolno stojąca bo mamy starą , a będziemy wymieniać na nową czterodrzwiową z sharpa taką:

co do wielkości kuchni to jest mała i na pewno nie ma 37 m kw :ico_oczko: hehe cała kuchnia razem z jadalnią ma 12 m kw, więc sama kuchnia to jakieś 5-6 m kw tylko jest tak pomyślana i tak rozwiązana aby wszystkie sprzęty się w niej zmieściły.. zależało mi na trzech kryteriach: żeby była nowoczesna, funkcjonalna i prosta stąd też postawiłam na tylko dwa kolory biały i szary... mam w jadalni pomarańczowe krzesła więc może dokupię jakieś wymienne dodatki w tym kolorze do kuchni ale tylko takie które mogę bez problemu zmienić w razie zmiany koloru krzeseł w jadalni , bo szczerze to zamierzamy za jakiś czas zmienić stół (mamy teraz szklany)na drewniany i krzesła :ico_oczko:
wisnia czemu za wcześnie? skoro sama daje sygnały to spróbuj.. szkoda by było to przegapić... niektóre dzieci w wieku już półtora roku ganiają bez pampka.. więc może pare miesięcy i Karola będzie biegała w majtaskach a tylko na noc pampka byś zakładała... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
co do kremu
Tibby to ja nie smarowałam bo mi nic nie pękało za bardzo, nawet jak coś tam lekko pękło może jeden raz sie tak zdażyło jeszcze w szpitalu to położna kazała smarować swoim mlekiem bo przynajmniej nie trzeba tego zmywać przed karmieniem.. i też działało.. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: