Gosia z każdym dniem będzie lepiej! Dacie radę :ico_sorki:
Gosia ze Wschodniej jadę. A Ty o której będziesz na centralnej?
W sumie ok. 13 mamy mieć zameldowanie w Marriocie, a to krok od Centralnego. Musimy się wyszykować i jakoś na 18 chyba jest spotkanie z nowym właścicielem firmy a potem na 21 impreza. Pewnie odłożymy spotkanko i umówimy się przy okazji Twojej wyprawy do szwagra :ico_oczko:
Ogólnie tragedia... zamówiłam na allegro sukienkę na imprezę w kolorze koralowym (strój koktajlowy obowiązuje!). Dziś przyszła i okazało się że sukienka jest prześwitująca więc odpada (kumpela miała identyczną tylko że grafitową i ta nie prześwitywała) :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: I teraz się wściekam bo wyjeżdżamy w piątek rano a ja nie mam co ubrać :ico_zly: Chyba znów wezmę moją chabrową kieckę z chrzcin ale ja już nią rzygam... wszędzie w tym samym...no i w cyckach mi odstaje bo mój biust zniknął razem z mlekiem :ico_zly:
Do fryzjera bym się chociaż w tej W-wie wybrała ale pewnie to co znajdę przez internet to drogie będzie no i terminy,,,,
Gosia może Ty masz jakąś koleżankę fryzjerkę z centrum W-wy, która chętnie ułoży włosy mi i kumpeli w piątkowe popołudnie?