Szkieletorek trzeba cukinię zetrzeć na grubej tartce posolić i odstawić na sitko, potem dodajesz cebulę startą, czosnek przeciśnięty przez praskę, jajo, mąkę, pieprz, można zioła i smażysz na gorącym tłuszczu
Czyli robi się podobnie jak placki ziemniaczane tak ?
No powiem ci ze bardzo mnie zainteresował ten przepis i jak tylko dostanę znów lub kupimy w następnym tyg cukinie to je zrobię.
U nas wszyscy lubią cukinie i to bardzo a ten przepis wydaje się bardzo smakowity.
tylko przeraża mnie perspektywa pęknięcia(nawet już o nacięciu nie myślę)
Nie popękałam na tyle by trzeba było szyć, jakieś ponoć malusie drobne były ale nie poczułam nic a nacięcie no wiem że miałam bo widziałam jak mieli nożyczki w rękach ale nie czułam grama bólu z tym związanego.Robia to podczas skurczu a ona jest dość silny.Więc nacięcia ja się wcale nie boję.
to przez łożysko bo się nie odkleiło i musieli łyżeczkować a póżniej dostałam krwotoku i traciłam przytomność :ico_noniewiem:
Znajoma miała powiedzmy że podobnie.
Łożysko jej urwali ,łyżeczkowali ale nie wyczyścili do końca.Po 2 dniach chyba po wyjściu z szpitala dostała strasznego krwotoku ,gorączki i straciła przytomność.Znów ja czyścili i wtedy długo była już w szpitalu.