witaski
Moja Malizna jeszcze śpi a śpi standardowo od 24 i pewnie punkt 10 właczy sie syrena :ico_oczko:
Wczoraj dostałam becikowe całkiem z zaskoczenia :ico_brawa_01: alez sie ciesze :ico_haha_02:
i chyba @ dostałam bo wczoraj jak sie kładłam do leciała żywa krew włozyłam podpaske a dzis póki co lekko krwawie zobaczymy czy sie rozkręci i czy to wogóle @ :ico_noniewiem:
u nas chłodno i słońca jeszcze nie ma hmmm no i musze wymyslec cos na obiadek,wiec Milene zabiore od razu na spacer i zrobie jakieś zakupy bo w lodówce u nas swieci :ico_sorki:
jenny, dziekuje kochana no tak sobie wyglądamy :ico_oczko: i za 32tc skończony widzisz po malutku do przodu :ico_brawa_01: juz jest coraz lepiej BRAWO ! :ico_brawa_01:
MonikaAA No wyglada,wyglada na starszą,ale mnie tez to martwi,że sie za szybko rozwija bo już chce siadać :ico_noniewiem: ogląda sobie jak "stara" telewizje najlepiej nie bajki a vive,albo wiadomości rozumie wiele słów..np odkaszlnij "katarek" i ona to robi,trzyma sobie sama butelke z piciem,wie gdzie jest jej "miś" albo,że tatus w pracy ehhh moim zdaniem to za szybko i martwie sie normalnie :ico_noniewiem:
tibby za 2 tyg Tomaszka :ico_brawa_01: czas na prawde leci i teraz szybciej nizeli w ciąży byłaś masaakra :ico_szoking: ja tez w krochmalu wykapałam wczoraj Milene bo tez juz sie jej robiła jakas wysypka na buzi...
Milenka ma twoje oczy? Tak mi jakos na pierwszy rzut takie skojarzenie przyszło.
cieżko stwierdzić :ico_noniewiem: myśle,ze po mężu ma bardziej te oczka chociaz on ma podobne do moich to może masz racje :-)
ziolo Nooo nareszcie super! kochanie bezbolesnego porodu Ci życze daj z siebie wszystko :ico_buziaczki_big:
pobudki co 2h,
Na samym początku Milenka tez sie w nocy budziła co 2 godziny :ico_sorki: