wyżej wstawiłam obiecane zdjęcia z urodzin i kołyskę no i mój brzuchol :ico_ciezarowka:
Torcik śliczny .Ktoś ci robił czy w cukierni zamawiałaś?
Kołyska słodziutka z Glucka jednak ?? A brzuszek no właśnie masz tylko brzuszek taka piłka z przodu .
Spinka współczuję przeżyć z zdrówkiem Poli .Daj znać jak tylko będziesz mogła jak się mała czuje i jak będą wyniki to jakie wyszły.
Byliśmy na wizycie wczoraj .Mała ładnie rośnie , siedzi aktualnie na pupie sobie .Tym razem nie pokazała buzi nic a nic bo zasłaniała raczkami się i na buzi tez miała nówki .Wszystkie parametry zgadzają się tak że nie mam czym się martwić. Dostałam skierowanie by zrobić krzywa cukrową bleee nie cierpię tego. Potem pojechaliśmy na lody , do galerii na zakupy wyprzedażowe i zaszaleliśmy szczegolnie z butami . Później pizza i na 19 dotarliśmy do domu.
Poczytałam wczoraj co pisałyście ale już nie było mowy o pisaniu bo byłam mega zmęczona.
Lilusia śpi ,ja idę zaraz na śniadanie i potem mam w planach odkurzyć i wyszorować porządnie samochód bo wstyd mi było nim wczoraj jeździć po mieście taki brudny.