witaski
Miejmy nadzieje,ze u Tibby juz lepiej,nie chce ją zasypywac smskami,ale wierze,że już u niej lepiej :ico_sorki:
MonikaAA fajnie,ze tak miło spedziłas weekend,jak jeszcze jest cisza i spokój w takim miejscu to aż chce się zyc :-)
Dziekuje w imieniu Milenki,ale sie martwie bo nie podnosi główki jak lezy na brzuszku jest taka spazma,że masakra zaciska piąstki i wyje nawet nie próbuje podnieść tej głowy :ico_noniewiem: martwie sie tym coraz bardziej u nas neurolog troszke kosztuje i chciałam ją zabrac do neurologa na NFZ nigdzie nie ma a jak jest czeka sie 3 miesiace co robić co robić? :ico_sorki:
Małgosiu dziekuje kochana za wpis,dziwne,ze niby owu miałam w czasie pierwsze @ po porodzie..czy to mozliwe? i wogóle powiem Ci,ze wychodzi mi w takim razie,że @ dostane tak ok 12 sierpnia,a w tamtym roku w sierpniu dokładnie dostałam @ własnie 12 sierpnia i cykl był plusikowy :-) ale wychodzi na to,ze ten cykl bedzie tylko 17 dniowy? :ico_noniewiem:
jak sie czujesz? stresik dopada?
Moni26 Do tatusia tak,ale moje oczka ma :ico_oczko: chociaż tyle :ico_haha_01:
Ja sama w domu, maz ma ranki ten tydzien, a potem 2tyg. tacierzynskiego
mój mąz teraz na nocki i na dnówki na fuchy jestem w kółko sama ehhh :ico_sorki: fajniusio,że bedziesz teraz męża miała zawsze to coś :-)