20 sie 2013, 10:37
Ja juz po usg
No i corcia dalej jest corcia, do tego jak przystalo na kobietke, trzyma linie i jest dosyc szczuplutka, na chwile obecna wazy rowno 2kg i podobno jak sie urodzi w terminie to bedzie miala wage w granicach 3,2kg(brat mial 3,8) no ale wiqdomo, to sa wszystko tylko wyliczenia komputera... A jak bedzie przekonamy sie jak sie urodzi ;-)
Nie mam zadnej fajnej fotki, babka przelaczyla na obraz 3d ale niestety mala ciagle raczkami sie zaslaniala, no nic, za 7 tygodni zobaczymy ja na zywo :ico_haha_02:
Betina a ja tam uwazam ze fajne jest to ze rodzic moze zostac z dzieckiem w przedszkolu, chodzi mi zwlaszcza o pierwsze dni, jak maluch pierwszy raz idzie do przedszkola(Marcel mial rok i 9 miesiecy) to mama przez trzy dni jest z dzieckiem na miejscu, a kolejne dwa dni jest w razie co w domu, pod telefonem :ico_oczko:
No a teraz tez mozna bylo zostac, w zwiazku z tym ze jest nowa grupa, jak mam okazje to dlaczego mam zostawic dziecko w szatni i wyjsc :ico_noniewiem:
Lala Marcel do tego samego przedszkola wrocil, tyle ze do grupy starszakow poszedl :ico_oczko:
Jenny ja mysle ze po cesarce mozna tak samo karmic jak po normalnym porodzie :ico_oczko: