hej
misia strasznie przykro sie czyta taki post kiedy piszesz o tesknocie do meza i tej rozlace

az mi lzy staja w oczach ze takich czasow sie doczekalismy ze rodzina musi zyc w rozlace zeby jakos przezyc i zyc choc troche lepiej :ico_noniewiem:
tule Cie mocno kochana trzymaj sie jakos :ico_pocieszyciel: zobaczysz moze jeszcze jakos Wam sie pouklada w zyciu i bedzie lepiej.
super ze jedziesz do meza.
:ico_szoking: juz zabek sie wyzyna... no to szybko bardzo! moj Patryk tez sie slini ale zabka nie widze jeszcze.
tez bardzo szybko wprowadzilas sloiczki :ico_szoking:
Widac ze Milenka lubi sobie zjesc :-D dobrze niech dziewuszka Wam rosnie zdrowo ! :ico_buziaczki_big:
MonikaAA gratulacje z okazji rocznicy,ja sie czasem nie moge na tego waszego syncia napatrzeć :ico_haha_02:
dziekuje kochana :ico_haha_01:
Malgorzatka no to mialas porod rzeczywiscie dzialo sie... bedzie co wspominac przynajmniej czy dobrze czy zle ale zawsze to inny byl :ico_oczko: ale najwazniejsze ze Szymonek z Wami juz a porod z czasem sie pewnie zapomni :ico_oczko:
dobrze ze krocze cale :ico_sorki: wracaj do zdrowia szybko !
U nas wczoraj byla imprezka urodzinowa meza byli goscie i bylo wesolo :-) troche wspomnien... bo w tamtym roku tez na imprezce urodzinowej meza rodzice sie dowiedzieli ze jestem w ciazy a wczoraj to wspominalismy :-) teraz patryk jest z nami i to nas najbardziej teraz cieszy taki maly skarb ktory budzi nas codzien usmiechem i w ciagu dnia rozbawia do lez :-)
ostatnio zaliczylismy pierwszy spacer na pol siedzaco ale bylo duzo radosci na twarzy Patryka :-) nie ma to jak patrzec na swiat z takiej pozycji niz lezacej :-)
A tu zdjecie z dzis :-) tak ladnie juz siedze :-)
Pozdrawiam !