nie pamietam juz czy u nas akt wymagali, ale nie martw sie . na pewno do niczego złego nie jest im to potrzebne. Nie zamartwiaj sie tym. :ico_oczko:
skoro wzieli to znaczy ze do czegos im potrzebne, moze jakies statystyki lub cos innego. :-)
powodzenia! obys dlugo nie czekala na synka tylko zeby poszlo szybko i sprawnie :-) kciuki trzymam!Jutro idę do szpitala na zdjęciu szwu, jutro rano odstawiam fenoterol, dziś już nie robię wieczorem zastrzyku z heparyną. No i zobaczymy albo będzie poròd sn, albo cc wieczorem, zależy jak organizm zareaguje.
mi tez bylo bardzo milo ze mogla i Ciebie uslyszec :-) no ciezko jest ze tyle godzin pracuje ale fakt mam go przy sobie i bedzie wiecej kasy wiec jakos sie z czasem przyzwyczaje choc mysle ze to i tak nie bedzie tak caly czas tylko na razie poki nie znajada nowego pracownika za tego co ostatnio zwolnili i przez to nie ma kto teraz robic i robia po 12 godzin bo ich tylko na tym stanowisku co moj maz pracuje jest ich 3 a musi byc 4 pracownikow zeby byl komplet i zeby mogli normalnie pracowac po 8 godz.MonikaAA super było cię usłyszeć baardzo mi miło :ico_haha_02: co do męża nie zazdroszcze,ze teraz bedzie tak pracował i zadko sie bedziecie widziały,ale pomysl,ze i piniązka troszke wiecej przyniesie,ja bym juz wolała zeby mój mąż tak pracował a był tutaj,we wczesniejszej pracy tak pracował i nawet po 15 godzin,ale ja sie przyzwyczaiłam i pieniedzy wiecej było i ok,a teraz co z tego,ze pieniadze bede miała jak jego przy mnie nie manie chce tak zyć to jest wegetacja i dzieki Bogu,że mam Milenke chociaż ją
![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Scottspesy i 1 gość