oj tak leci ten czas leci :ico_oczko: czasem wracam wspomnieniami do tego jak sie chodzilo z brzuszkiem i czasem czegos tak wlasnie brakuje ale potem szybko o tym zapominam bo caly moj czas pochlania teraz moj Patryk. coraz wiekszy sie robi i coraz wiecej uwagi wymaga juz :ico_oczko:monika88 ale ten czas leci, nie tak dawno jeszcze bylas w ciąży, a tu proszę już marchewka :ico_brawa_01:
ja nie mam nic przeciwko :-)Hej dziewczynki, jeśli pozwolicie też Was będę podczytywać, bo bardzo Was i Wasze dzieciaczki polubiłam
ja dziekuje za siebie :ico_oczko:Witajcie mamusie i ogromne gratki dla Was wszystkich!
Mam nadzieje ze nie bedziecie mialy nic przeciwko jesli bede do Was zagladac?
to dobrze ze juz masz sie lepiej :ico_sorki:Ze mną chyba już lepiej.
Ja jak dojdę do sił całkiem, to chcę mojej trójce pstryknąć fote to pokażę.

Dziekuje u nas fajnie.Moj malutki glodomorek wcina co mu zapodam,wiec w jego menu jest juz: marcheweczka,ziemniaczek,brokula,szpinak,jabluszko,banan,ryz z jabluszkiem i kaszka waniliowa,wszystko zajada i otwiera buziunie jak tylko zobaczy ze niose jego miseczke.kochana w ogole co tam u Ciebie jak ma sie synek? On to juz duzy dopiero musi byc 7 mies. leci to kawal chlopca juz pewnie :ico_oczko:
U nas tez tak bylo dopoki malemu sie nie spodobala zabawa na brzuszku,i teraz juz sie ladnie soba zajmuje,tylko jak chce jesc lub spac to marudzi.duzo trzeba mu teraz poswiecac czasu i uwagi i w domu cokolwiek ciezko teraz zrobi
mi to nie przeszkadza :-Djak widzicie, nadal Was "nie opuszczam" jeszcze się trochę ze mną pomęczyci
podczytuj :ico_oczko:jeśli pozwolicie też Was będę podczytywać, bo bardzo Was i Wasze dzieciaczki polubiłam
nie :-Dze nie bedziecie mialy nic przeciwko jesli bede do Was zagladac
widzisz pisałam,ci,ze w końcu bedzie w nocy ładnie spał :-)ale za to spi ladnie w nocy.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość