szkieletorek z tego co pamietam to izuś kupiła łóżko pietrowe takie samo, znaczy podobne co i ja i pierwsza i jej tez pytałam o opinię, i jako, ze dzis juz mam to łóżko tyle, ze potrójne i z szufladami to powiem jestem mega zadowolona a piankowy mam na 3 łóżku 2 dla dzieci sprężynowe i sa ok, ale załozyłam dodatkowo dla dzieci pokrowieć przeciwwodny, nie wiem jak to napisac inaczej hehehe, taki, ze jak młody nasiusia na łóżko to nie przesiąka do materaca wsiaka w przescieradło ale on woła wiec od razu ściagnę jak sie zesiusia w łóżko, a materace fakt mają pokrowce ściagane wiec spoko.
http://www.ebay.co.uk/itm/KACPER-B-for- ... 20d7a35149
o takie dokładnie i cena jako, ze miało jechac do UK wcale nie jest taka strASZNA. Tutaj w tej cenie ledwo bym podwójne kupiła i z bylejakimi materacami albo i bez.
Moja kolezanka tez ma te łóżko i tez jest zadowolona, dzieci też:)
dzieki za życzenia dla Dorianka izuś
co do siusiania mój synuś podsikuje nim zrobi na nocnik, nie wiem czy to normalne?wiecie cos, boję sie, ze jednak to nie jest normalne, wiecie, chce sisi i zawsze ma mokre majteczki nawet ze zaraz siada na nocnik, nie czytałam jeszcze o tym nic, ale i jemu sie skórka na sisiaku nie ściaga nie wiem czy to nie stulejka, bo kiedyś czytałam ze tak bywa przy stulejce. Kurka a tu oczywiscie w jego wieku nic się nie robi z tym. Ostatnio cżesciej w łóżko sisia ale nie przyszło mi do głowy wracac do pampków, bo nie po to je odstawiłąm, ale nie krytukuje jeśli ktoś tak robi, ja moge sobie pozwolic na codzienne pranie bo i mam suszarke do ubrań raz dwa i posciel mam suchą.