14 wrz 2013, 12:59
WItajcie!!!
Dawno mnie było ale jakoś wiele czynników miało na to wpływ.
Na wczasy jak wiecie nie pojechaliśmy, ale na szczęście juz dostaliśmy cały zwrot poniesionych kosztów, 100%
Miałam mieć urlop od wtorku, to mi go anulowały, bo kierowniczce umarła mam i nie mail kto pracować i zamiast mieć 2 tyg urlopu to miała tydzień. Nic nie wypoczęłam, tym bardziej że wcześniej byla tydzień z małą w szpitalu.
Byliśmy tydzień na wsi u moich teściów, to nie była Turcja ale za to dzieciaki całe dnie na dworze były :ico_brawa_01:
Antosia zaczęła chodzić. Potrafi już sama zrobić 5-6 kroczków i coraz częściej sie zapomina i chodzi samodzielnie. Kupiliśmy jej buciki i po dworze by tylko chciała dreptac za jedną rączkę.
Ząbkow mamy 6 - na górze 2 a na dole 4.
Co do jedzenia to ja juz nie patrzę co jej dawać a czego nie. Je wszystko to co my plus mleczko MM i kaszki. Oczywiści pierś też jest, Ona stale sie jej dopomina jak jestem w domu. Ale dziś jestem twarda i zamiast cycusia to dalam butle a potem kaszkę teraz śpi.
Gosia ja też z wieloma rzeczami sie nie wyrabiam. Mieszkanie zapuszczone. Mialam w czwartek wolne to nie wiedziałam za co się brać. Ale wysprzątałam całe mieszkanko do porządku. Dzis zostaje mi tylko odkurzyć.
Madleine trzymam kciuki żeby chociaż Wam się wyjazd udał :ico_haha_01:
I oczywiście zdrowka Ci życzę!!!!
Antosia przy wypisie ze spzitala tj. 23,08 ważyła 10200 a ciuszki 80/86 nosi. także chyba najmlodsza a największa :ico_noniewiem: Ale to ma po mnie i T. Obydwoje drągale jesteśmy :)
Kasiala super się masz z tym żłobkiem, Antosia jest na liście rezerwowycj 40. i chyba nie ma szans na przyjęcie :ico_olaboga: a bardzo by nam to się przydalo. Tak T przepisał się na nocki i siedzi z nia do 17 jak ja wracam z pracy. Coś się tam prześpi jak mała zaśnie to razem śpią. Ale widac jaka więź się między nimi rodzi. Do mnie zaczyna wolac tata :ico_placzek: ale jak jest glodna to wtedy mama. Spryciula.
Kupiliśmy jej w końcu ten pchacz-wózek z fishera i myka po cały domu z nim :ico_oczko:
Mam nadzieję że będę wpadać częściej.