Monika fajnie masz, ze już możesz rozszerzać dietę Patrykowi, ja już sie nie mogę doczekać kiedy zacznę dawać Mikusiowi coś nowego, poczekam jeszcze 6 tyg. :ico_oczko:
niby fajnie z jednej strony a z drugiej nie fajnie bo ja tylko poszerzylam diete Patrykowi co cos mi ostatnio nie chce jesc mleka :ico_sorki: zjadal mi po 80-100 ml albo dluzsze przerwy miedzy karmieniami robil nawet do 6 godzin :ico_szoking: a ostatnio nawet jak mu dalam mleko o 18 to potem juz nie chcial w ogole jesc. wykapal go maz gdzies kolo 21 i on mleka nie chcial mi jesc w ogole po kapieli. i tak w sumie wyszlo ze od tej 18 do 4 rano nie jadl to az 10 godzin :ico_sorki:
tibby no fajnie sie juz bawi zabawkami ten Twoj Tom :ico_brawa_01:
u nas ok. pomijajac fakt ze po rozszerzeniu diety Patryk nie chce mi jesc mleka za bardzo bo on chyba nie jest juz taki glodny jak kiedys byl.a ja mam tyle mleka ze wykarmila bym dwojke dzieci :ico_szoking:
z czasem bede chyba musiala wylewac to mleko no bo co ja bede z taka iloscia robic jak mi Patryk bedzie coraz rzadziej jadl mleko ... ehhh :ico_noniewiem: