Tymcio ważył 12 kg a teraz ma 10,5. Może to nadal nie jest mało ale widać po nim bardzo...nóżki zrobiły się o wiele cieńsze i brzuszka brak.... i po pieluszkach widzę, bo 5 dady nosi już od jakiegoś czasu i były ok a teraz muszę je ciasno zapinać bo spadają :ico_szoking:
Tośka trzymam kciuki żeby to nie było nic złego! Moja bratanica często chorowała na zapalenie oskrzeli i płuc i jak wylądowali w szpitalu jak miała 3 lata to lekarze też zlecili badanie w tym kierunku...może to rutynowe badania w momencie kiedy dzieci często chorują? Nie denerwuj się na zapas :ico_sorki:
Marcinek teraz taki całuśny sie zrobil,przychodzi tuli sie,całuje po 15 razy,chwyta rączkami za kark i daje buziaki cudny :-)
Ale oprocz tego okropnie wymusza,jak mu sie powie "nie" to dziki wrzask ;/
To dokładnie jak u nas...Przytula się co chwilkę, całuje tak że cała mokra jestem ale spróbuj tylko coś zabronić lub zabrać :ico_nerwusek:
Ja kupilam dzis w lumpku super zimową kurtkę z DKNY za 65 zł.Drogo,ale jest naprawde ekstra.
Kamilowi kupilam 3 sweterki i koszulke.
U mnie w jednym z lumków też mają dość wysokie ceny ale uwielbiam tam chodzić bo rzeczy są prawie nowe a czasami nawet nowe z metkami. Pomyśl ile byś dała za taką nową kurtkę w sklepie :ico_oczko:
Pokażesz ją nam?
Czekam na męża bo umówiłam się z koleżankami dzisiaj na kawkę na 18 ale już widzę że przed 19 nie dotrę :ico_zly: