Witajcie
donatko jak nocka minela Mikusiowi? mam nadzieje ze temp. nie wzrosla i przespal spokojnie cala noc :ico_sorki:
A ja dzis mialam wziasc rano pierwsza tabletke na zatrzymanie laktacji ale jakos mam obawy :ico_noniewiem: boje sie ze bede zle sie po nich czuc a sama siedze z Patrykiem i jednak wezme pierwsza tabletke na wieczor bo maz bedzie w domu to w razie czego bede miec pomoc :ico_sorki: w ogole takie mam jakies zawachanai co do tych tabletek ze juz sama nie wiem czego chce... z jednej strony chce juz zakonczyc odciaganie mleka raz na zawsze a z drugiej strony troche mi szkoda tego mojego mleka ze juz nie bede go dawac Patrykowi. Ale glupek ze mnie normalnie jakas taka nie zdecydowana jestem ze szok :ico_puknij: ale juz jak kupilam te tabletki i podjelam decyzje to juz je wezme... moze kiedys hehe jak bedzie drugie dziecko to juz inaczej bedzie to wszystko wygladac.
AAAA i pochwale Wam sie bo az sama nie moge w to uwierzyc co prawda to moze bylo nie swiadomw ze strony Patryka ale lezka mi sie zakrecila w oku jak uslyszalam dzisaj jak pierwszy raz powiedzial MAMA.
lezal sobie na lozku ja siedzialam kolo niego a on sobie gadal jak najety i ja w tym czasie wzielam do reki tel. zeby to nagrac a on wtedy wlasnie powiedzial MAMA. udalo mi sie to nagrac :-D
martuss jesli dzis obchodzisz urodziny to kochana wszystkiego najlepszego :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: