wczoraj zostalam ciocia :-) siostra urodzila gdzies kolo 20 ... biedna nameczyla sie jak nie wiem caly dzien :ico_sorki: porod nie wiem jak jej poszedl czy szybko czy nie ale wiem tyle ze byla nacinana i szyta :ico_sorki: urodzila sliczna coreczke Malgosie 3900g i 59 cm duza dziewucha :-D najwieksza ze wszystkich naszych dzieciaczkow w mojej rodzinie :-D
pierwszego synka siostra urodzila 4 lata temu z waga jakos tak 3700, moi bracia maja coreczki i obie wazyly 3400 a Patryk 3250 wazyl to przy nich wszystkich to okruszek :ico_haha_01:
wczoraj tak mi sie udzielal porod siostry i jeszcze jak po wszystkim zobaczylam zdjecie tej malutkiej Malgosi to hehe sama zapragnelam taka miec :-D moze kiedys jak Patryk bedzie wiekszy odchowany juz to pomysle o drugim :-)
misia bede codziennie glosowac :-) mozesz na moje glosy liczyc! Powodzenia zeby Ci sie udalo wygrac :-)
no to z tymi chrzcinami Ci sie kochana porobilo :ico_sorki:
Malgorzatka super ze w koncu znalazlas chwilke zeby skrobnac co u Ciebie :-) fajnie ze chrzciny sie udaly :ico_brawa_01:
zdrowka duzo dla dzieciaczkow! ehhh te chorobska :ico_sorki:
walcz nie daj sie chorobie ! lykaj witaminki albo bierz jakies naturalne wygrzewaj sie w miare mozliwosci duzo. zdrowka!A mnie lapie choroba. Czuje sie niewyraznie. Do tego bol gardła. Chyba skocze dzis do apteki po jakieś leki co bym chociaż mówić mogła.
A u nas wesolo bo siostra w koncu urodzila i kazdy sie cieszy bo rodzinka sie powieksza :-) Patryk coraz weselszy i ciekawy swiata. na kolanach jak siedzi to kreci sie na wszystkie strony wierci bo wszystko go interesuje na rekahc jest to samo wygina sie wierci ehhh ciekawski taki sie zrobil :-D klocek ciezki tez z niego :ico_olaboga: czasem mi rece juz odpadaja od noszenia go :ico_sorki: slodziak taki mi rosnie.