25 paź 2013, 20:56
cześć dziewczyny:-)
Daniel też uwielbia plac zabaw, a jak widzi huśtawkę to tak sie cieszy i macha rączkami z daleka, a jak go wyciągam to ryk bo chce jeszcze :-)
poza tym piękna pogoda więc park nasz:-) :ico_haha_02: jutro w południe mamy gości, a dzis zrobiłam pyszna zapiekanke z brokułami na obiadek :ico_obiadek:
Małgorzatka jak synuś? jak w szpitalu, miał antybiotyk czy sie obeszlo bez?
duużo zdrówka!!
Monika fajne, rodzinne fotki a Patryk taki duży mi się wydaje :-)
poza tym piszecie o laktacji, że tak wolno to wszystko szło...że trzeba sie wspomóc tabletkami...ale ja wiedziałam,że sama laktacja się zakończy bez żadnych tabletek, tak mi mówila moja intuicja w Waszym przypadku bo tak też bylo ze mną...samo minęło :ico_haha_02:
co do brzuszka to ja też mialam dość długo, ale jakoś niecałe pół roku minęło od porodu i powoli brzuchol zniknął, na początku nosiłam pas na brzuch ale często zapominałam o nim i leżał w kącie :ico_haha_02:
jenny śliczny skarbus ten Tomuś :-) nadal ma problemy ze snem? dzieci się powoli uczą stałego rytmu dnia, jedne szybciej inne wolniej, ale to nie jest problem tylko męczy bardzo... nam to zajęło niespelna dwa miesiące jak Daniel zaczął przesypiać noce
Martuus biedny Rasperek się męczy nocami...Daniela jak tak mocno bolało to dałam na noc paracetamol w syropku i spal spokojnie calą noc , moze spróbuj...
:ico_brawa: dla Rasperka za nowe umiejętności taneczne!
U nas z nowości Daniel ładnie bije brawo i robi papa;-) poza tym wie gdzie na ścianie wisi nasze wspólne zdjęcie bo jak się go pytam to szuka, rozgląda się i znajduje :ico_brawa:
lubi czytać książeczki, wyglada jak mały profesorek :-)
Garderoba jesienno-zimowa już jest, ale z taka piękna pogodą nie myśle o zimie :-)
Ostatnio też wywołałam fotki Daniela, oj dużo tego ale staram się być na bieżąco, tylko następnym razem postaram się wywoływać troszke mniej tych fotek, bo inaczej pójde z torbami :ico_haha_01:
mam nadzieję, że każdemu odpisałam, jeśli nie przepraszam nie doczytałam...
:ico_papa: :ico_papa: :ico_papa:
Ale wszystkim zycze udanego, slonecznego rodzinnego weekendu i zdrówka!!!!