31 paź 2013, 23:47
Mad, nostromo, biniu- mimo wszystko trzymam kciuki!!
agasio- nie zanudzasz, napisz co Ci leży na sercu, to naprawdę działa cuda! Nawet takie forumowe wypłakanie się może pomóc! Zdrówka dla dziewczyn!
Ja dziś też dzień nerwowy, wypełniony na maxa.. Jutro na groby po południu, potem już wieczór będzie i po lenistwie :ico_noniewiem:
Piotrek maruda okropny się zrobił, ale górna 5 jemu idzie.. Dziąsło opuchnięte ma bardzo i już widać białą kropkę.
Ja dopóki nie przestaliśmy używać dady to chodziliśmy często do biedronki. Zawsze coś po drodze się kupiło.. Ale teraz to tak rzadko jakoś.. a co do pampków to my aktualnie używamy Pampersów 6, bo są największe rozmiarowo :ico_sorki: Inne to albo za ciasne albo jakościowo złe..
A i mam pytanie.. Od kiedy można stwierdzić u dziecka adhd? Tak pół żartem, pół serio zaczynam się obawiać o to.. Większość dzieciaków w podobnym wieku potrafi usiedzieć chwilę- przed muzyką/bajką/zabawką. A Piotrek już nie potrafi. Przy muzyce tańczy, bajki są beee, a zabawki- na 2 minuty i to jeszcze w biegu.. On nawet nie zje spokojnie! Wierci się, kręci, wstaje i siada, schodzi z krzesła i wchodzi. Zabawa z kolegami wygląda tak, że koledzy siedzą a Piotrek wymyśla- chodzi wokół, wchodzi na meble, wchodzi pod ławę, na ławę, na każdej zabawce stanie.. To jest naprawdę uciążliwe. Wszystkie dzieciaki siedzą a Piotrek chodzi wokół pokoju i kombinuje- gdzie jeszcze wejść i co by zbroić..