e tam fajne problemy takie :-)no ale nie nudzę tymi pustymi problemami...
e tam fajne problemy takie :-)no ale nie nudzę tymi pustymi problemami...
Tylko pamietaj, zeby dać osłonę np dicoflor :) ja też miałam ostatnnio ceclor (wiesz, ze w lodóce się trzyma) dużo zdrówka dla Was!!!dostal flegamine i ceclor
Tak daje oslonke,my nie pierwszy raz juz ceclor mamy - zawsze mlodemu pomagał,oby teraz tez pomogl bo juz sie zaczynalam martwic co to tak dlugo trwa :(Tylko pamietaj, zeby dać osłonę np dicoflor :) ja też miałam ostatnnio ceclor (wiesz, ze w lodóce się trzyma) dużo zdrówka dla Was!!!dostal flegamine i ceclor
Współczuję :ico_chory: Ciężkie święta przed Wami :ico_pocieszyciel:U teściowej niedobrze, lekarze mówią że wygląda im to na złośliwy guz :ico_olaboga: w pn jedzie do innego szpitala na operację. Jeśli dobrze pójdzie to może na święta wypiszą ją :ico_sorki:
jak moje nie są całkiem rozwalone- typu zapalenie oskrzeli, antybiot., to ciągam je ze sobą do sklepów :ico_wstydzioch:Mam trochę wyrzuty sumienia bo chcieliśmy jechać wszyscy ale skoro dzieciaki zasmarkane to musimy nianię załatwić.
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość