Ja bardzo często mam problemy ze wzdęciami i poszłam do apteki przed świętami Bozego Narodzenia i pan farmaceuta polecił mi espumisan, a że nie znałam leku to pan mi dał dwa listki i powiem wam że rewelacja. Wziełam na raz 5 takich kuleczek, bo zalezy od formy w jakiej jest espumisan. Czytałam na stronie producenta ze leku nie da sie przedawkowac gdyż nie wchodzi z reakcje z metabolizmem, wydalany jest. I szwagierke obdzieliłam wtedy. Mówiła ze uratowałam jej zycie, jak to zawsze jest z przejedzeniem przy świątecznym. teraz znów kupie bo Święta Wielkanocne się zbliżają więc znów będa boleści :/veryAnka kapsułki kosztują kilkanaście złotych (100 szt.) także opakowanie mega wydajne. Poza tym lek jest bardzo skuteczny więc starcza na długo :)

a który espumisan brałaś?easy czy max?hehe ja miałam to samo :) w atpece babka dała mi opakowanie i sobie pomyślałam, że zjem je w jeden weekend, a później się okazało, że one są bardzo wydajne tzn. po jednej tabletce mnie puściło, a ja już obdarowałam tatę i cioteczkę.

dzisiaj musialam zarzyć w szkole espumisan , dobrze że go miałam w torebce, bo na zajęciach wstrzymywałam gazy, a potem mnie skręcało, a jak wzięłam espumisan to jak reka odjął :-) . Ma szybkie działanie.Zwykły, bo ten max to na silne wzdęcia. Jakbym miała silne wzdęcia, to bym pewnie nie była w stanie pójść do apteki ;) W sumie taki wariant max to przydałoby się zawsze trzymać w apteczce domowej, żeby nie musieć lecieć w tych trudnych momentach do apteki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość