03 lut 2014, 16:58
Witam od czwartku od wizyty małej u alergologa mamy nowe zalecenia co do diety. niestety. Wiele produktów poszło w odstawkę, soja, co do tej pory jadła, serki jogurty, jajka kurczak itp. W sklepach ze zdrową żywnością kupuje bułki bezglutenowe, napoje np ryżowy, i jakiś inny ale nie wiem już co to nie pamiętam. Czy są tu jakieś mamy dzieci na takiej samej lub podobnej diecie? :ico_olaboga: może macie jakieś sprawdzone miejsca - sklepy gdzie my można kupić serki bez laktozy, nie mogą być z sojowe ani kozie, bo to uczula, nie wiem czy ją konkretnie ale uczulają. :ico_olaboga: nie mam pojęcia gdzie się zaopatrywać sklepy ze zdrowym jedzeniem owszem są ale drogie jak pierun!!!!! jedne karton takiego napoju 11, 12, złotych 4 małe bułeczki po 7zł!!!!!!!! toż to :ico_spanko: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: a może macie jakieś przepisy na pieczywo, była bym wdzięczna za jakieś informacje. Zanim zbankrutuje :ico_olaboga: b trudno przestawić dziecko na taką dietę :( z normalnej glutenowej