Czy ktoś z Was był już może z dzieckiem na takich zajęciach? Jeżeli tak to bardzo proszę o opinię,tak z czystej ciekawości bo oferta wydaje się być bardzo fajnie. Co z cenami?
A ja jako dodatkowe zajęcia dla dzieci polecam basen oraz gry zespołowe,z doświadczenia wiem że każdy za tym przepada i szybko uczy się pływać,zawsze to dodatkowa forma ruchu dla naszych dzieci.
Moja córa sobie wymyśliła, że chce grać na akordeonie guzikowym. Próbuję jej tłumaczyć, że to instrument raczej dla chłopców, ale jest strasznie uparta.
U nas hitem przez pewien czas była ceramika, balet, a teraz szukamy czegoś nowego. My zwykle korzystamy z jednorazowych wyjść do jakiś sal zabaw, raz że jednorazowa opłata nie zabija budżetu a poza tym możemy próbować różnych rzeczy.
A co sądzicie o pójściu do szkoły muzycznej w wieku 30 lat? Trafiłam ostatnio na http://szkola-muzyki.pl/nauka-gry-na-gitarze-2/ i bardzo chciałabym się nauczyć grać na gitarze. Marzę o tym w sumie od dziecka nie wiem tylko czy mąż nie będzie się ze mnie śmiał że taka stara a wymyślam :/ Córka też chce grać więc mogłybyśmy obie się uczyć...