Nigdy nie zdarzyło się, że bieliznę zbrudziłam mocno krwią a używam już 2 lata, typu-wylało mi się z kubeczka- natomiast w pierwsze dni kiedy krwawię bardzo i pomiędzy wymiana kubeczka krew zbiera się na ściankach i poplami lekko bieliznę ale bardzo rzadko (wymieniam pod prysznicem). Wtedy prze pierwsze dwa dni zakładam wkładkę ekologiczną i po kłopocie. Ogólnie takie brudzenie było i przy podpaskach i przy tamponach u mnie więc nie przezywam. To jest normalne. Komfort noszenia jest nieporównywalny, nie wrócę po podpasek ani tamponów.
Ja miałam evra był super wcale go nie czuć przy stosunku nie przeszkadza, nie trzeba pamiętać żeby codziennie wieczorem zakładać super sprawa :ico_brawa_01:
Uważacie, że to najskuteczniejsza antykoncepcja? Ja jak o tym słyszę to mi skręca kiszki. Boję się czegoś takiego i wydaje mi się, że nigdy się nie przełamię.
miałam kiedyś krążek, ale w końcu wybrałam doustną antykoncepcję, podobnie jak wyżej biorę Vibin, jestem spokojna, dobrze się czuję i teraz nie wyobrażam sobie innej metody