Awatar użytkownika
Natali
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

Tańsze wysyłki kurierskie

29 mar 2016, 16:04

Witam! Mam pytanie, czy znacie może jakieś naprawdę tanie firmy kurierskie. Chciałabym wysłać małą paczkę ok 1 kg za granicę. Czy mógłby ktoś napisać jak najtaniej można taką usługę zlecić?

jowitasok
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

Re: Tańsze wysyłki kurierskie

29 mar 2016, 22:41

Ja bym ci poleciła zwrócić uwagę na serwis przesyłek kurierskich wysyłaj tanie. Na stronie mają cennik możesz sobie zobaczyć jakie to będą koszty. Realizuję przesyłki zarówno krajowe, jak i międzynarodowe, więc z tym, myślę, że nie będzie problemu.kurier przychodzi do domu i odbiera paczkę, płatność dokonujesz przelewem, dostępność 24/7.

Awatar użytkownika
Natali
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

30 mar 2016, 09:45

.kurier przychodzi do domu i odbiera paczkę, płatność dokonujesz przelewem, dostępność 24/7.
akurat wszystko, tak jak ja lubię :D Chciałam tylko zapytać, czy żeby korzystać z usług tego typu serwisów, nie trzeba czasem podpisywać jakiejś umowy o współpracę? Bo szczerze mówiąc nie chce mi się wierzyć, żeby tak niskie ceny były dostępne dla klienta indywidualnego.

jowitasok
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

30 mar 2016, 21:19

Nie, nie trzeba żadnych umów podpisywać, ten serwis jest dostępny zarówno dla osób prywatnych, jak i dla dużych firm, musisz po prostu zarejestrować się na ich stronie internetowej i możesz już pakować paczkę i zamawiać kuriera.

Awatar użytkownika
DorSta
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

31 mar 2016, 12:57

Ja bym ci poleciła zwrócić uwagę na serwis przesyłek kurierskich wysyłaj tanie. Na stronie mają cennik możesz sobie zobaczyć jakie to będą koszty. Realizuję przesyłki zarówno krajowe, jak i międzynarodowe, więc z tym, myślę, że nie będzie problemu.kurier przychodzi do domu i odbiera paczkę, płatność dokonujesz przelewem, dostępność 24/7.
też ci polecam ten serwis. nawiązałam z nimi współpracę parę miesięcy temu i jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń co do współpracy z nimi, jestem bardzo zadowolona.

braaap
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

28 lip 2016, 14:39

No pewnie, ze są tanie i rzetelne firmy kurierskie. Przecież w każdej branży są firmy, które sumiennie wykonują swoje obowiązki. Solidną firmę kurierską wcale nie jest tak trudno znalezc, wystarczy poczytać opinie na ich temat, które znajdują się w Internecie. Ja w ten sposób trafiłam na tą firmę kurierską https://www.globkurier.pl/przesylki-inf ... nglia.html , za której pośrednictwem wysłałam kilka paczek z Polski do Anglii dla swoich znajomych. Ostatnio tez rodzina wysyłała mi kilka paczek, bo niedawno przeprowadziłam się do Anglii.

Lagenko
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

02 sie 2016, 11:34

Ja dosyć często korzystam z usług firm kurierskich i zawsze porównuje cennik,po czym wybieram to co najbardziej mi odpowiada w kwestii finansowej. Tutaj ważny jest również fakt,że przesyłka powinna zawsze bezpiecznie na czas dotrzeć do adresata.

Awatar użytkownika
lorelai5
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

31 sie 2016, 11:17

A ja lubię korzystać z Paczkomatów. To tanie i wygodne rozwiązanie.

kako
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

09 wrz 2016, 13:54

a ja najczęściej jak gdzieś wysyłam paczki to przeglądam oferty różnych firm dostępne na https://przesylarka.pl/ i dopiero na podstawie porównanych cenników wybieram to, co najlepsze :) dzięki temu nie przepłacam :)

marsjanka
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

18 cze 2020, 11:28

Wg mnie najlepsza firma jest https://www.fastpost.pl/ Korzystam z nich od dawna i nigdy sie nie zawiodlam :)

Wróć do „Pozostałe”