napolanka
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

Dobre kino

16 kwie 2016, 02:49

Bardzo lubię wartościowe kino. Kino, które porusza sprawy społeczne oraz dotyka psychiki i duchowościludzi. Ostatnio oglądałam turecki film o dojrzewaniu pt: "Mustang". Opowiada o 5 nastolatkach, dziewczynkach, które były więzione przez najbliższą rodzinę. Była to patologiczna rodzina zajmująca się "fabryką żon http://www.entertheroom.pl/cytaty/6079- ... doroslosci. Dramat dziewczynek jest niezwykle przejmujący. Film miał szansę na Oscara jako najlepszy film zagraniczny.. Wszystkie mamy dorastających dzieci powinny go obejrzeć. Temat trudny.. ale warto.

Awatar użytkownika
lorelai5
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

Re: Dobre kino

21 kwie 2016, 15:26

Muszę to obejrzeć, lubię takie historie.

eskommonda
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

13 maja 2016, 19:50

z takich filmów to mogę polecić Thora albo Avengers albo Legion samobójców albo Iron Mana

wygodny
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

11 lip 2016, 23:47

Legion samobójców już wszedł do kin? Trochę ostatnio nie jeste na bieżąco, gra o tron mnie pochłonęła i place zabaw;)

Awatar użytkownika
szpilunia
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

16 lip 2016, 08:11

Legion jakoś w sieprniu wchodzi. ;) Teraz to polecam na radnkę "facet na mairę" bardzo zabawna i urocza komedia", byłam wczoraj. Jeszcze fajnie, bo poszliśmy do cinema city , a tam jest loteria, że jak zarejestrujesz swój bilet to wygrywasz- każdy, my bilet do kina (moze na Legion samobójców, ale pewnie na bajkę z młodą raczej :) ) a przyjaciele, z którymi byliśmy bilet lotniczy - zazdrość :ico_placzek:

Awatar użytkownika
myszka1
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

25 lip 2016, 21:46

Szpilunia- jak bilet lotniczy? co to za loteria?
Mustang- mocny film. Ja polecam Wam polski film- Kamper, dobry film o zyciu dzisiejszych 30- latkow.

Makaroni
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

02 sie 2016, 16:34

Mustang- mocny film. Ja polecam Wam polski film- Kamper, dobry film o zyciu dzisiejszych 30- latkow.
:ico_duzepranko:

Jak kupisz bilet do Cinema City w czasie wakacji, to zawsze coś wygrywasz. I to są takie fajne nagrody, jak właśnie darmowe kolejne kino. :)
Nagrodę dostaje się od razu - trzeba się tylko zalogować na stronie loterii i zobaczyć co się wygrało. Jak dla mnie super akcja, bo każdy coś wygrywa, a nie tylko bierze udział w losowaniu mitycznej nagrody. ;)

Awatar użytkownika
myszka1
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

02 sie 2016, 21:00

:ico_duzepranko:

Jak kupisz bilet do Cinema City w czasie wakacji, to zawsze coś wygrywasz. I to są takie fajne nagrody, jak właśnie darmowe kolejne kino. :)
Nagrodę dostaje się od razu - trzeba się tylko zalogować na stronie loterii i zobaczyć co się wygrało. Jak dla mnie super akcja, bo każdy coś wygrywa, a nie tylko bierze udział w losowaniu mitycznej nagrody. ;)
Za kazdym razem? hmm, to moze warto sie przejsc

wygodny
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

07 sie 2016, 15:33

Tak, na wszystkich kupionych biletach jest kod, który wpisujesz na stronie cokryjebilet i masz nagrodę, bilety, czajniki, samochód - jeden od razu , a drugi będzie losowany sposród wszystkich zarejestrowanych kodów. Na samochód liczę po cichu, ale przede wszystkim tanie kino wychodzi w wakacje. ;, a filmów jest trochę do oglądania. Może ktoś był na star treku abo legione samobujców?

Awatar użytkownika
szpilunia
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

18 sie 2016, 23:16

Legion podobno słaby, ja bym zobaczyła Ben Hura w imaxie.

Wróć do „Kącik dla rodziców”