Awatar użytkownika
CrazyCat
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

Gdzie zamówić odzież do sklepu?

06 paź 2015, 11:52

Otwieram mały butik z ubraniami. Niestety mój dostawca zostawił mnie na odzie i nie mam asortymentu. Może znacie jakiegoś dostawcę, któremu mogę dać wiarę? Zależy mi też na ubraniach dobrej jakości.

Lagenko
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

Re: Gdzie zamówić odzież do sklepu?

07 paź 2015, 12:52

Warto jeszcze sprecyzować,czy jest to elegancki butik czy też skupiasz się na odzieży sportowej oraz na obuwiu,bo nic nie wspominasz na ten temat. Poszukaj w hurtowniach internetowych,tam bez problemu znajdziesz kilku dostawców,no tylko wiadomo że pozostaje kwestia ceny...

nulca
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

07 paź 2015, 12:55

Myślę, że zamawiając taką odzież hurtownia powinna być sprawdzona. Oczywiście, jeśli ktoś dopiero startuje w tej branży to ciężko mu się przebić, bo nie ma znajomości.
Ja jednak też kiedyś byłam w tym biznesie i mogę ci polecić dobrą hurtownię bez obawy o konkurencję: http://www.openwear.pl
Mają tam naprawdę dobrej jakości odzież, do tego w dobrych cenach. Oczywiście znajdziesz tam głównie ubrania w sportowym stylu, więc jeśli czegoś takiego szukasz, to naprawdę polecam.

Awatar użytkownika
lorelai5
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

08 paź 2015, 21:32

A jakich ubrań w ogóle szukasz? Bo nie określiłaś zapotrzebowania.

obrun
Mistrz pióra
Mistrz pióra

12 paź 2015, 12:12

Najlepiej z jakiejś hurtowni:)

BucikSklep
Maniak forumowy
Maniak forumowy

15 paź 2015, 15:30

No to,że ubrania powinny być z hurtowni,jest raczej oczywiste,tylko określ w jakim stylu jest ten butik,cały Twój sklep i dopiero wtedy doradzimy coś konkretnego,zna się przecież parę adresów:)

ZlotaLinia
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

11 wrz 2016, 15:34

W sumie to jedyna opcja jaka pozostaje, czyli poszukać dobrych hurtowni, dostawy odzieży od którego można brać ubrania. Muszą być one także wysokiej jakości i w rozsądnych cenach, pamiętaj o tym.

Awatar użytkownika
zielonyguzik
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

03 paź 2016, 09:48

I jak tam idzie biznes? :) Pewnie udało Ci się już skądś pozyskać towar, ale mogę polecić Ci dobrą hurtownię, z której ja korzystam - hurtowniamegabrand.pl.
Zawsze to jakaś alternatywa gdyby obecny dostawca zawiódł lub jeśli chciałabyś nawiązać współpracę z nowym. No i możliwość pozyskania nowego towaru ;)
Minimalne zamówienie to 200 zł, więc niewiele. Możesz wybierać pojedyncze rozmiary, jest sporo wyprzedaży po symbolicznych cenach, towar jest dobrej jakości, często markowy jak H&M, Tally Weijl, Dorothy Perkins. W ofercie jest zarówno odzież męska jak i damska. Sprawdź i daj znać co myślisz ;)

Awatar użytkownika
skleplagres
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

17 lut 2017, 11:07

Określ jaki asortyment potrzebujesz?

ZlotaLinia
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

21 lut 2017, 10:17

Autorka już określiła jakiego asortymentu potrzebuje, zresztą prowadząc butik to możemy się łatwo domyślić, iż chodzi o odzież jak i obuwie czy dodatki w postaci galanterii skórzanej. Daj znać czy udało Ci się coś znaleźć i jak teraz wygląda ta kwestia, czekamy na Twoją odpowiedź.

Wróć do „Być kobietą”