Witam wszystkie mamuśki po długiej przerwie. Oj ja tez się zaniedbałam z pisaniem. Ale się poprawię obiecuję. Po prostu ostatnio nie mam na nic czasu. Cały czas pracuję, potem jeszcze przynoszę do domu furę rzeczy do sprawdzania. A w domku czeka na mnie moja kochana dwójeczka dzieciaczków. Chyba jestem jedyną mamuśką na tym forum, która ma już dwójkę dzieci. Ale bardzo chcieliśmy mieć jeszcze jednego maluszka. No i się udało. Moje dzieciaki są już "odchowane", bardzo się cieszą, że będą miały dzidziulka w domu. Moja pięcioletnia córcia już nie może się doczekać. Synuś zresztą też. Chodzi już do drugiej klasy SP. Co do płci to jest mi wszystko jedno bo mam już parkę. I chyba nawet wolę niespodziankę. Z obydwojgiem dzieciaczków wiedziałam wcześniej co się urodzi, więc teraz może nie będę się pytać. Chociaż mój mąż bardzo chce się dowiedzieć wcześniej.
Eska nie przejmuj się się szpitalem. Pomyśl, że to dla dzidziusia. Lepiej niech Cię teraz wyleczą, niż potem masz mieć większe problemy. A problemów z układem moczowym nie można bagatelizować. Ja z pierwszą ciąż także leżałam w szpitalu. Zresztą całą ciążę musiałam być na zwolnieniu, bo groziło mi poronienie, a potem przedwczesny poród. Ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Chociaż w trakcie zrobiono mi cc, ponieważ miałam duże problemy przy porodzie. Facecik okazał się zbyt duży jak na moje wymiary. Synek urodził się silny, zdrowy dostał 10 pkt. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki. mam jeszcze dużo pracy muszę już kończyć. Jutro znowu się odezwę. Aha zapomniałabym . Obecne wymiary mojego brzuszka to 96 cm Pa