Izunia też mi sie bardzo podoba :-) powiem ci że imię musi mi sie kojarzyć z dobrą osobą ,dlatego też podoba mi się imię Angelika bo miałam w ogólniaku bardzo dobra kumpele która była po prostu idealna piękna nie tylko ciałem ale i duchem :ico_haha_01: Masz dwóch synków :ico_brawa_01: ja mam córcie (która do samego końca miała być synkiem) i synka -on jest zupełnie inny niż córa jak mam zły humor wystarczy go przytulić on jest taki mój kochany misiolek ,zawsze chciałam mieć 3 dzieci ostatnia miała być córa no i w sumie czuję że tak będzie :-D Ale się rozpisałam :ico_szoking:Ika202, a może Kornel Sebastian??
Ja mam synka Bartosza,gdyby była dziewczynka miała być Gabriela Aleksandra.Mój aniołek ma na imię Karol( po Janie Pawle II),gdyby żył miał miec na imię Szymon.Dla dziewczynki była opcja( przy drugiej ciazy zanim poznałam płeć)Urszula albo Izabela.Choć Bardzo ciągnie mnie na Michalinę....zobaczymy czy Bóg pozwoli mi jeszcze kiedyś dokonać tak Trudnego wyboru....jakim jest imie dla dziecka :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość