czesc kobitki moja Ola jest chora :ico_placzek:
ucho ją boli i ma :ico_chory: 38.6
a nasz laryngolog wraca dopiero jutro....jak tu przedtwac noc.....juz sie boje.... :ico_olaboga:

to tez tego sie obawiam,ze wszedzie bedzie go pelno ze zdwojona czestotliwosciaKourosh pewnie jak zza kratek łóżeczka wyjdzie to będzie skakał z radości
czekamy, czekamy ( to tak w imieniu Maggie i wszystkich zainteresowanych :-D :528: :528: :528:Maggie, pozniej wkleje kilka swoich foteczek..a co tam!!!!
k jak kaola, mówi "umiesz liczyć, licz na siebie"

ciężko jest ale jakos musimy dawac sobie radę, narazie Antoś dostaje cycusia dwa razy na dobę...raz w nocy, znaczy się bardziej nad ranem (kiedy to juz nie mam siły...i poprostu daje mu dla świętego spokoju....no i żeby piersi mi sie troszke oprózniły...kurcze wiem ze zle robie , ale teraz w święta mamy próbować w nocy bez cycusia :ico_oczko: )a co tam u Antosia i jak przebiega zycie bez cyca ?
nowa fotka, nowa, dzisja postaram się powklejać, Antosiowe wiosenne "spacerowanie" :-DMaggie czy mi sie wydaje czy Antosia nowa fotka w suwaczku widnieje :ico_oczko: ?
brawo brawo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:A z pozytywniejszych stron : wlasnie znajomy przyjechal by pomoc :ico_brawa_01:
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość