04 kwie 2007, 16:28
Frydza bardzo ładne to łóżeczko. Ja chciałam takie samo, ale inny kolor. Niestety ze względów praktycznych musiałam zrezygnować. Za wysokie ma te krótsze boki. Tak będzie u mnie nietypowo stało krótszym bokiem do ściany i chciałabym tędy tez mieć dostęp do dziecka. Więc musze mieć niższe bo kurdupelek jestem.
Madziu ależ ty zorganizowana jesteś, już wszystko gotowe? To pewnie zaraz będziesz torbę pakowac do szpitala... no ale w sumie ja juz też chcę się ze wszystkim uporać jak najszybciej bo juz mi coraz ciężej z tym brzuszkiem.
Miłego podglądania Marcinka i czekamy na relacje...
Acia ja słyszałam że te szuflady w łóżeczkach to mało pojemne są. Też tak się zastanawiałam nad szufladką. Ale nie widziałam jak to jest. Najlepiej sprawdz najpierw w sklepie na żywo jak to wygląda.
Ja tez juz mięsko pokupiłam na święta i mam z głowy. Jutro karkówkę zapekluję i do soboty niech przechodzi. Dużo nie będę robić bo tylko my we dwoje i babcia. A poza tym w niedzielę to wesele to tam pojemy.
Wiecie co moje podejrzenia są już pewnością. Ja czuję już każdy ruch Tomeczka. Cały dzień mi się kręci, wypina, przewraca, nie mówiąc o kopach.