04 kwie 2007, 20:10
madzia ja ci napisalam,ze nic nie przytylam,a tu sie dzis waze i schudlam :ico_szoking: ponad 1 kg...troche sie zdenerwowalam,bo jadlam normalnie,do tego brzuch mi strasznie twardnial i sie stawial....poszlam dzis do szpitala,bylam caly dzien...porobili mi dokladne badania i na szczescie wszystko ok,rodzic nie bede :-D krew tez ok,nie wiem czemu schudlam...wszystko sprawdzili ....widocznie kazdy inaczej przechodzi ciaze ....usg jesli zrobia to dopiero w 36 tyg,bo do tego czasu dziecko ma czas na odwrocenie ....a jak w polsce mowia? tak samo? Oliverek skopal mi dzis prawe zebro i to strasznie hihi frydza gratuluje zakupu :ico_brawa_01: bardzo ladne ;) basiu witaj spowrotem,fajnie,ze spedzasz milo czas...a co do sexu to u mnie podobnie,a poza tym tak zestresowalam T ,ze on nawet nie chce za bardzo....nie umialam sie skupic,ciagle pytalam czy nie zgniotl napewno brzucha itp...i on teraz sie boji :ico_placzek: ostatnio nawet zapytalam,co sie dzieje,ze juz nie chce ,bo wczesniej tak nigdy nie bylo,a on mi powiedzial,ze dla niego to za duzy stres... :ico_wstydzioch: kurde zal mi go teraz,bo nie chcialam zeby sie tak stalo...ja nie mam za bardzo ochoty,ale nie jestem tez taka anty...on mowi,zebym sie nie martwila,bo i tak jest bardzo zmeczony,ale wiem,ze to nieprawda,w koncu to facet....